Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Να ντρέπονται να κυκλοφορούν στον δρόμο, εάν νιώθουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ»

«Να ντρέπονται να κυκλοφορούν στον δρόμο, εάν νιώθουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ»

Έντονος ήταν ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Πετράκης Χατζηθωμάς για την αγωνιστική κατρακύλα των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ στάθηκε στο πλευρό του Πρόδρομου Πετρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την μέχρι τώρα κακή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Είναι ντροπιαστική ήττα και σωστά είπε ο προπονητής ότι ντρέπεται και όλοι θα έπρεπε να ντρέπονται, και οι ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, αγαπάμε την ομάδα και λέγοντας την αλήθεια βοηθάμε, δεν περίμενα κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με την Ένωση από την ομάδα μας. Δεν λέω ότι αν κερδίζαμε θα ήταν έκπληξη, αλλά βάση της εικόνας το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δίκαια πήρε τη νίκη η Ένωση. Μας στεναχωρεί αυτό αλλά είναι η αλήθεια. Με στεναχωρεί να βλέπω παίκτες να περπατάνε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουν αντιληφθεί που έχουν έρθει οι καινούργιοι αλλά και οι παλιοί που είναι ακριβοπληρωμένοι δεν προσφέρουν τίποτα και πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν στον δρόμο, εάν βέβαια νιώθουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Εγώ πιστεύω έχουν γίνει λανθασμένες επιλογές ποδοσφαιριστών, το είπα από την αρχή του πρωταθλήματος με τις επιλογές που έγιναν και φαίνεται ότι δυστυχώς δικαιώνομαι. Η πρόβλεψη που έκανα για τις νέες προσθήκες, άσχετα από το βιογραφικό τους η εικόνα στο γήπεδο δυστυχώς κανένας δεν είναι κατάλληλος. Η θέση της ομάδας αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχει ο ΑΠΟΕΛ».

Οι προσθήκες Ιανουαρίου που είναι επιλογές του Μικ Μακάρθι μπορούν να ανατρέψουν το σκηνικό; «Θα έρθουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, εγώ δεν τους γνωρίζω ελπίζω να κάνουν τη διαφορά, όμως αν δεν γίνει αυτό η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Είχε πει και ο προπονητής ευγενικά μόλις ήρθε ότι αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχει με αυτούς θα δουλέψει. Φέρει και αυτός ευθύνη καθώς με τον ερχομό του δεν έχει ανεβάσει αγωνιστικά την ομάδα μέχρι στιγμής. Βλέπεις τους ποδοσφαιριστές ότι είναι πραγματικά άψυχοι. Εμείς που υπήρξαμε ποδοσφαιριστές, βλέπουμε κάποια πράγματα μία νοοτροπία ποδοσφαιριστών, μπήκαν αλλαγή έχανε η ομάδα και αυτοί περπατούσαν, καμία προσπάθεια από κάποιους συγκεκριμένους. Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να φοράνε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ».

Δικαιολογείται η εικόνα της ομάδας λόγω και της πανδημίας που χτύπησε τον ΑΠΟΕΛ; «Σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλήγμα και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα αλλά δεν μπορεί ένας ΑΠΟΕΛ με κάποιες απουσίες να παρουσιάζει τέτοιοι πρόσωπο. Στεναχωριέμαι και για τα νέα παιδία που μπαίνουν μέσα και δεν έχουν καμία απολύτως βοήθεια από τους μεγάλους και γίνεται στο τέλος το αντίστροφο».

Τι περιμένεις να γίνει στη συνάντηση που έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει: «Θα γίνει συνεδρία, δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν θα παίξουν αυτοί που θα έρθουν κοντά στη διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτό λείπει είναι εκεί και εύχομαι οι νέες προσθήκες να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά γιατί αν δεν γίνει θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες. Ελπίζω να αντιληφθούν έστω και τώρα ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν σωστά για να ξεφύγουμε από τις άσχημες αυτές στιγμές που ζούμε».

Αν θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στα διοικητικά και αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, είπε: «Δύσκολη ερώτηση αλλά εγώ δεν λέω να αλλάξουν αλλά ίσως κάποιοι να πάνε να βοηθήσουν την διοίκηση. Δεν πιστεύω ότι αν γίνει αλλαγή θα είναι για καλό, ο Πρόδρομος είναι έμπειρος. Αν υπάρχουν παλιοί που θέλουν να βοηθήσουν. Το θέμα είναι να ανεβάσεις την ομάδα. Η σημερινή διοίκηση μην ξεχνάμε πόσα έχει καταφέρει και πόσα πρωταθλήματα έχουμε πάρει. Τα σοβαρά λάθη ήταν στην στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αρκετοί δεν δικαιούνται ούτε να κάνουν ντους στον Αρχάγγελο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-04T10:07:18+02:00
Go to Top