Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Νταμπράουσκας: Πάφος, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και τώρα… Ομόνοια –

Ναι, υπάρχουν κι άλλοι προπονητές στο short list, που λέμε, της Ομάδας Προγραμματισμού της Ομόνοιας για τον αντικαταστάτη του Σωφρόνη Αυγουστή στα χέρια τους. Όμως, ο Βάλντας Νταμπράουσκας για την ώρα, είναι το φαβορί όπως διαρρέει (εδώ το ρεπορτάζ με σημαντικές πληροφορίες). Έχει την προσφορά στα χέρια του και την αξιολογεί ο Λιθουανός κόουτς, ενώ επικοινωνία για παν ενδεχόμενο, σίγουρα θα έχει γίνει και με άλλους.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε κατά πόσο αυτή τη φορά ο 47χρονος προπονητής καταφέρει να έρθει στην Κύπρο. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή από τον περασμένο Ιούνιο το όνομά του έχει… απασχολήσει το ρεπορτάζ κι άλλων ομάδων οι οποίες αναζητούσαν προπονητή.

Είχε γραφτεί για την Πάφος FC, προτού παρθεί η απόφαση για να έρθει ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, για τον ΑΠΟΕΛ προτού προσληφθεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο, για τον Απόλλωνα όταν οι κυανόλευκοι αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Πλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει στα χέρια του συμβόλαιο από την Ομόνοια η οποία περιμένει την απάντησή του.

Ίσως να μας διαφεύγει το όνομα κι άλλης ομάδας την οποία «απασχόλησε» ο Νταμπράουσκας…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-10T08:31:21+02:00
Go to Top