Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ντβάλι: «Ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε καλή ομάδα φέτος – Ασυνήθιστο και ανεπιθύμητο συναίσθημα»

Ο Λάσα Ντβάλι είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο σημερινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ντίλα Γκόρι. Ο Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός θα τεθεί κόντρα στην ομάδα της πατρίδας του και όπως είναι λογικό ήταν περιζήτητος στα ΜΜΕ της χώρας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ και χαρακτήρισε ασυνήθιστο και ανεπιθύμητο το συναίσθημα να παίζεις κόντρα σε ομάδα της χώρας σου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πολύ καλή ομάδα, αποτελείται από νέους και επιθετικούς παίκτες. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί έκαναν καλά παιχνίδια απέναντι σε αρκετά δυνατές ομάδες. Αλλά, ο ΑΠΟΕΛ ήρθε εδώ για να κερδίσει. Η ομάδα θα μπει στο γήπεδο για να κερδίσει».

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε αρκετά καλά τη νέα σεζόν, κέρδισε την Βοϊβοντίνα δυο φορές… «Φέτος δημιουργήθηκε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, έναν νέο προπονητή, υπό την ηγεσία του οποίου είχαμε προετοιμαστεί και κάναμε φιλικά παιχνίδια. Έχουμε μερικούς νέους παίκτες. Όμως, ο κορμός είναι ίδιος με την περσινή σεζόν και η ομάδα θα βγει να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη: «Πριν έρθω στην Κύπρο ήξερα ότι είχαν καλές ομάδες. Ήμουν πραγματικά πεπεισμένος για αυτό. Υπάρχουν 5-6 ομάδες καλού επιπέδου, με τις οποίες είναι δύσκολο να παίξεις και να κερδίσεις. Την περασμένη σεζόν ήμασταν στην πρώτη θέση μπαίνοντας στην τελική εξάδα, αλλά στα πλέι οφ είχαμε προβλήματα απέναντι στους αντίπαλους. Κερδίσαμε δύο από τα δέκα παιχνίδια και είχαμε εφτά ισοπαλίες. Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, γιατί οι ομάδες φέρνουν δυνατούς ξένους από την Ευρώπη. Φαίνεται μάλιστα ότι κάθε χρόνο το επίπεδο του πρωταθλήματος ανεβαίνει».

Για τις θερμοκρασίες στην Κύπρο: «Η θερμοκρασία στην Κύπρο είναι πραγματικά τρομερή και μετά από αυτό ο καιρός εδώ δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή, είναι ένα ασυνήθιστο και ανεπιθύμητο συναίσθημα όταν η ομάδα μου αντιμετωπίζει ομάδα της Γεωργία. Πρέπει να πω για τη Ντίλα Γκόρι πως έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτήν. Αλλά, παίζω στον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να παίξω για την ομάδα μου, να τη βοηθήσω να κερδίσει».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-08-10T13:56:08+02:00
Go to Top