Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ντομίνγκεζ: «Κάναμε λάθη που δεν κάνουμε συνήθως»

Δηλώσεις έκανε ο βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ Χοσέ Ντομίνγκες μετά την ήττα από τον Εθνικό (1-2), με την οποία ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε στους 42 βαθμούς μετά από 19 αγώνες.

Ο βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ζοσέ Ντομίνγκες μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τον Εθνικό στο Δασάκι, στάθηκε στα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του, ενώ επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές του παρά την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν είναι δικαιολογία αλλά είχαμε δυο-τρεις φάσεις που ακόμη κι έτσι μπορούσαμε να σκοράρουμε ενώ ο Εθνικός δεν μας απείλησε. Δεν ήταν ωραίο παιχνίδι, το γήπεδο δεν βοήθησε. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Υπήρχε ένταση, μονομαχίες. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αν σκοράραμε θα μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καλά, κάναμε λάθη που κανονικά δεν κάνουμε και τιμωρηθήκαμε πολύ για αυτό. Προσπαθήσαμε, μειώσαμε, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα αλλά σήμερα είχαμε κακό παιχνίδι, μια κακή μέρα. Αυτή η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά. Κερδίζουμε μαζί και χάνουμε μαζί. Έδειξαν χαρακτήρα, πάλεψαν, προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά τιμωρηθήκαμε πολύ για δύο λάθη μας που συνήθως δεν κάνουμε»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-12T22:07:46+02:00
Go to Top