Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ντομίνγκες: «Λάθη που συνήθως δεν κάνουμε» (ο λόγος που δεν έπαιξε ο Κβιλιτάια και το παράπονο για το γήπεδο) –

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Ντομίνγκες του άμεσου συνεργάτη του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο (τιμωρημένος) μετά από το παιχνίδι στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας και την απρόσμενη ήττα με 1-2.

«Στο α’ ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο σε σχέση με την ποιότητα του χορτοτάπητα και για τις δύο ομάδες παίζαμε προσπαθώντας να βρούμε χώρους στην γραμμή των 5 που επέλεξε ο προπονητής του Εθνικού. Κάναμε 2-3 ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με τον Εθνικό που δεν απείλησε. Στο β’ ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, κάναμε λάθη που δεν τα κάνουμε συνήθως. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, μια κακή μέρα», είπε αρχικά:

«Όπως όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πράγματα στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Μειώσαμε και προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που δεν κάνουμε συνήθως και να αντιδράσουμε», συνέχισε

Για τα λάθη που έγιναν και για το γεγονός ότι επιλέχθηκε να μείνει εκτός από αυτό το παιχνίδι ο Κβιλιτάια, απάντησε έπειτα από ερώτηση συναδέλφου: «Σημαντικός παράγοντας για τα λάθη ήταν η όχι και τόσο καλή προσαρμογή μας σε αυτό το γήπεδο. Η μπάλα γλιστρούσε. Ο Εθνικός παίζει εδώ και εκμεταλλεύεται αυτές τις λεπτομέρειες. Κάναμε ευκαιρίες, βρήκαμε δοκάρια αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Ο κόσμος μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάποιες μέρες τα πράγματα δεν βγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις. Όσον αφορά στον Κβιλιτάια, από την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα πρόβλημα στην μέση, έχασε προπονήσεις και έπρεπε να αποφασίσουμε άμεσα. Ξέροντας και το γήπεδο πήραμε την απόφαση με τον τεχνικό επιτελείο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-12T21:27:05+02:00
Go to Top