Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ντ. Ιορδάνου: Οι δύο επενδυτές για το γήπεδο και η απάντηση για την προεδρία του ΑΠΟΕΛ

Ντ. Ιορδάνου: Οι δύο επενδυτές για το γήπεδο και η απάντηση για την προεδρία του ΑΠΟΕΛ

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Θησέα Ιωάννου παραχώρησε πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο κύριος επενδυτής του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, Ντίνος Ιορδάνου.

Μάλιστα, προχώρησε στην αποκάλυψη πως ήδη έχει προκύψει ενδιαφέρον από δύο άτομα ώστε να επενδύσουν και αυτοί στο έργο, ενώ απάντησε και στο κατά πόσον θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με τα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων. Μίλησε επίσης, με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη.

Όσα δήλωσε ο Ντίνος Ιορδάνου:

Κατά πόσον έχει προκύψει ενδιαφέρον από επενδυτές για το γήπεδο: «Έχω πάρει δύο emails, αν θέλετε μπορώ σε λίγο να σας τα δείξω. O ένας είναι Κύπριος και ΑΠΟΕΛίστας που ζεί στη Νέα Ορλεάνη. Μου έγραψε είμαι κοντά σου, θέλω τις λεπτομέρειες και πως μπορώ να επενδύσω δίπλα σου. Με ρώτησαν αν εγώ θα κάνω κουμάντο και όταν τους είπα ναι. Μου είπαν ότι ενδιαφέρονται να επενδύσουν».

Εάν θα ήθελε ποτέ να γίνει πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ:  «Όχι δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν έχω τις εμπειρίες και δεν νομίζω να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτό θέλει αφιέρωση πρέπει να είσαι εδώ, κοντά στη διοίκηση της ομάδας».


Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-03T13:40:17+02:00
Go to Top