Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ν. Μιχαήλ: «Πρόταση από δύο ομάδες – Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να περιμένει…»

Ν. Μιχαήλ: «Πρόταση από δύο ομάδες – Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να περιμένει…»

Ν. Μιχαήλ: «Πρόταση από δύο ομάδες – Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να περιμένει…»

Στην αποκάλυψη πως έχει πρόταση από δύο κυπριακές ομάδες προχώρησε ο Νεόφυτος Μιχαήλ, μιλώντας στον Super Sport FM. Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας ανέφερε ότι είχε διαμηνύσει στον ΑΠΟΕΛ πως θα σκεφτεί την πρόταση που του κατατέθηκε, αλλά εν τέλει οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούσαν να περιμένουν και εξέδωσαν ανακοίνωση αποχαιρετισμού, την οποία όπως είπε σέβεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε σε ένα σημείο που ξεκουραζόμαστε αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού, είναι που θα καταλήξουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες από την Κύπρο. Είναι περισσότερες από μία. Βλέπω κι εγώ την προοπτική και στις δύο ομάδες. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Για μένα το σημαντικό είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα είναι σημαντικό και το οικονομικό, αλλά ένας από τους λόγους που δεν έμεινα στην προηγούμενη ομάδα μου, ήταν αγωνιστικός».

Για την πρόταση που είχε από τον ΑΠΟΕΛ: «Οικονομικά ήταν πολύ καλή η πρόταση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου ο στόχος που είχα ήταν να είμαι σε μία ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να διατηρήσω τη θέση μου στην Εθνική και στην ηλικία που είμαι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στον ΑΠΟΕΛ είχα δώσει απάντηση πως θα το σκεφτόμουν όταν μου έγινε η πρόταση. Στην τελική δεν μπορούσε να περιμένει άλλο ο ΑΠΟΕΛ. Βγήκε η ανακοίνωση, το σεβάστηκα, καλή συνέχεια στην ομάδα. Στόχος μου από την αρχή ήταν το εξωτερικό, θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά όταν έρθει η στιγμή να πάρω την απόφαση, πιστεύω ότι θα κάνω την πιο σωστή επιλογή».

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Να έρχεσαι στην 3η θέση με τον ΑΠΟΕΛ, δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις επιτυχημένη τη σεζόν. Φθάσαμε σε σημείο να διεκδικούμε πρωτάθλημα, οπόταν μας άφησε πικρή γεύση η κατάληξη της σεζόν. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι ήταν με τον Απόλλωνα, αλλά και πιο πριν με την ΑΕΚ. Αν το κερδίζαμε αυτό θα βάζαμε περισσότερη πίεση στον Απόλλωνα, θα είχαμε υπέρ μας τη ψυχολογία. Δεν τα καταφέραμε, πήγαμε στο Τσίρειο και χάσαμε, ενώ έπρεπε έστω να μην χάσουμε. Κέρδισε ο Απόλλωνας και είχε και τη δυναμική υπέρ του για να πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν από το τέλος».

Για τις ευκαιρίες που πήρε με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν μπορώ να πω πως δεν πήρα ευκαιρίες για να είμαι σωστός απέναντι σε όλο το τεχνικό επιτελείο. Αλλά όταν υπάρχει προοπτική και μπορείς να πάρει παιχνίδια, βάζω κι εγώ υψηλούς στόχους και περιμένω πάντα κάτι καλύτερο από τον εαυτό μου και από την ομάδα να με βοηθήσει να ανεβάσω επίπεδο. Όταν άρχιζε η σεζόν δεν είχα στο μυαλό μου έναν αριθμό παιχνιδιών που ήθελα να αγωνιστώ. Είναι ιδιαίτερη η θέση του τερματοφύλακα. Φέτος προσπάθησα με τον προπονητή μου τον κ. Σκιαθήτη, τον κ. Σωφρόνη, τον κ. Πουρσαϊτίδη στην αρχή… Δεν είναι απλή θέση, έχει πάρα πολύ πίεση. Έχει πολλές ευθύνες».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-16T11:18:42+02:00
Go to Top