Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Οι καταγγελίες σε βάρος Ομόνοιας στο φύλλο αγώνος με τον ΑΠΟΕΛ

Οι καταγγελίες σε βάρος Ομόνοιας στο φύλλο αγώνος με τον ΑΠΟΕΛ

Οι καταγγελίες σε βάρος Ομόνοιας στο φύλλο αγώνος με τον ΑΠΟΕΛ

Σήκωσε το γάντι και απάντησε τα πυρά της Ομόνοιας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανάγνωσε καταγγελίες σε βάρος των πρασίνων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, του πρώτου προημιτελικού αγώνα κυπέλλου, και αντέστρεψε τις κατηγορίες για ανήθικη συμπεριφορά.

«Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οπαδός της γηπεδούχος ομάδα έριξε αναπτήρα στο κεφάλι του 4ου διαιτητή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο οπαδός συνελήφθη από την Αστυνομία και ο 4ος έδωσε κατάθεση» . Αυτό αν το πιάσουμε από τα μαλλιά, προνοεί αφαίρεση τριών βαθμών. “Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ ο βοηθός κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, παράγοντας της Ομόνοιας τον πλησίασε με έντονο και απειλητικό ύφος και του έλεγε πως κάνατε τα αίσχη σας, καταστρέψατε το παιχνίδι”.

Δεν μπορεί μία ομάδα που κατηγορείται τρεις ημέρες πριν σε δικό μας παιχνίδι, δηλαδή πράγματα που είδαμε δια ζώσης, να βγαίνει και να μας λέει πως είμαστε ανήθικοι σε σχέση με προπηλακισμό διαιτητή. Εδώ μιλάμε για τραυματισμό και απειλές. Αυτό είναι ανήθικο ή δεν είναι; Αυτό είναι πιο ανήθικο από την κατηγορία της ανήθικης συμπεριφοράς που μας χρεώνει η Ομόνοια;», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-02-24T12:43:22+02:00
Go to Top