Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Οι «σίγουροι», οι μετέωροι και οι φευγάτοι στον ΑΠΟΕΛ

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενεργούν οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που τελειώνουν με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ακόμα και οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί, δεν ανακοινώθηκαν για ευνόητους λόγους.

Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη εκτίμηση του Πρόδρομου Πετρίδη, ότι το 80% των παικτών θα παραμείνουν στην ομάδα. Για να αναφέρει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, εξυπακούεται πως έγινε κύκλος συζητήσεων και το σκηνικό άρχισε να γίνεται ξεκάθαρο.

Για παράδειγμα, στον Ντάλσιο έγινε πρόταση με διπλάσιες απολαβές και αναμένεται η τελική απάντησή του. «Παίρνει κάτω από €200.000 ετησίως, δεν είναι υψηλόμισθος», είχε ξεκαθαρίσει ο Πετρίδης.

Η συνεργασία των Πέτροβιτς και Ντονγκαλά ανανεώνεται αυτόματα λόγω των συμμετοχών τους, την ίδια ώρα που υπάρχει σύγκλιση με τον Μπέλετς ώστε να επεκτείνει τη συνεργασία έως το 2027.

Στον ΑΠΟΕΛ, θα συνεχίσει ο Χριστοδούλου, δεύτερος τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα, ο Κοσταντίνοφ που εντυπωσιάζει στη φετινή σεζόν, δεν θα το κουνήσει από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Ο Βούλγαρος είναι ευχαριστημένος στον ΑΠΟΕΛ και η οικογένειά του περνά όμορφα στην Κύπρο. Το πιθανότερο είναι ότι θα κλειδώσει η συμφωνία (1+1 χρόνο).

Έγινε κουβέντα με τους Τσεπάκ και Σούσιτς, οι οποίοι είναι θετικοί για παραμονή. Πρόκειται για παίκτες με τεράστια συμβολή στην ομάδα. Πιο ζόρικη είναι η περίπτωση του Κβιλιτάια.

Η διοίκηση Πετρίδη, θέλει την παραμονή του. Ο Γεωργιανός επιθετικός θα ζυγίσει τα δεδομένα μετά το τέλος της σεζόν και αναλόγως των επιλογών, θα λάβει την απόφασή του.

Θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τους Βιγιαφάνες, Κρέσπο, Δώνη, Εφραίμ και Πολυκάρπου. Εκπνέει ο δανεισμός των Ζέφτε, Καραμανώλη ενώ δύσκολα επιβιώνουν οι Γουίλσον, Τομανέ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-06T13:45:16+02:00
Go to Top