Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Μας πολεμούν και τρέμουν – Οι “πορτοκαλί” θα φέρουν την εξυγίανση»

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Μας πολεμούν και τρέμουν – Οι “πορτοκαλί” θα φέρουν την εξυγίανση»

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Μας πολεμούν και τρέμουν – Οι “πορτοκαλί” θα φέρουν την εξυγίανση»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ:

Το αντιΑΠΟΕΛίστικο συρφετό εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Με περισσό πάθος, τα “πρωτοπαλίκαρα” τους από συγκεκριμένους ομίλους, επιχειρούν να μας κάνουν το άσπρο-μαύρο και να αλλάξουν ακόμη και τους κανονισμούς της FIFA, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να φέρουν τα πράγματα εκεί που τους βολεύει.

Γνωστοί στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όλοι αυτοί που μας πολεμούν και τρέμουν στην ιδέα πως ο Αυτοκράτορας θα επιστρέψει στο θρόνο του, και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν ξεχνάει. Μόνο από αυτό, μπορούμε να αντιληφθούμε σε τι σημεία έχουν φτάσει αυτοί οι γελοίοι στην προσπάθεια τους να βλάψουν την ομάδα μας. Αν αυτά τα ανθρωπάκια πιστεύουν πως έτσι ήρθε η “εξυγίανση”, θα καταλάβουν πολύ σύντομα πως την εξυγίανση ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί εδώ και τόσα χρόνια όλοι αυτοί, είναι πως με αυτά που κάνουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώσουν τον κόσμο του Θρύλου. Και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ συσπειρωμένος σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

Το Σάββατο λοιπόν θα αντικρίσουν απεναντι τους, 2200 θηρία που είναι έτοιμα να κατασπαράξουν όποιον τολμήσει να τα ξαναβάλει με το ΑΠΟΕΛ μας. Το Σάββατο δεν θα είναι απλά ακόμα ένα ντέρμπι “αιωνίων”, το Σάββατο ο κόσμος και οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ δίνουν το μήνυμα σε όλο το αντιΑΠΟΕΛίστικο συρφετό πως είμαστε εδώ όλοι μαζί, ενωμένοι, έτοιμοι να πεθάνουμε στο γήπεδο και στις κερκίδες για τη μεγαλύτερη ΙΔΕΑ του τόπου.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να δώσουν ολο τους το Είναι, να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν και να μας φέρουν τη νίκη. Δεν είναι απλά ένας αγώνας και το γνωρίζουν πολύ καλά. Το Σάββατο παίζετε για τον Τρύφωνα, για τον Πετρή, για όσους βλέπουν από τον ουρανό και για όσους είναι εδώ και ζουν και αναπνέουν για την ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΠΟΕΛ.

*Αφαιρέθηκαν λέξεις ή κομμάτια για ηθικούς και νομικούς λόγους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-02-24T14:11:15+02:00
Go to Top