Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ σε ΔΣ: ”Αν δεν ακυρώσετε την σύσκεψη, θα την ακυρώσουμε εμείς!”

Με ανακοίνωση του οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ απαιτούν την ακύρωση της αυριανής σύσκεψης της ομάδα. Προειδοποιούν μάλιστα ότι αν πραγματοποιηθεί θα την ακυρώσουν οι ίδιοι.
Αναλυτικά

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούν τα συναισθήματα που διακατέχουν τις χιλιάδες κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Το ύψιστο ιδανικό μας έχει καταντήσει ο περίγελος της Κύπρου και ήρθε η ώρα να νιώσετε την οργή των Πορτοκαλί. Χωρίς πολλά πολλά:

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ακύρωση της αυριανής σύσκεψης-φιάσκου η οποία έχει ως σκοπό να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρόδρομο Πετρίδη και στο συμβούλιο του. Αν μέχρι αύριο δεν την ακυρώσετε, θα σας την ακυρώσουμε εμείς και ξέρετε πολύ καλά πως τίποτα δεν θα μας σταματήσει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίσης να συγκληθεί έκτακτη Εκλογική Συνέλευση(μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν), για να διοριστεί νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και από τους μεγαλομετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τα βρουν μεταξύ τους ,να δείξουν επιτέλους ομοψυχία και πυγμή για το καλό του ΑΠΟΕΛ. 

Καλούμε τον κόσμο μας να παραμείνει σε εγρήγορση για να επέμβει μόλις τον καλέσουμε.

Υ.Γ Ο σύνδεσμος εδώ και καιρό όπως σας υποσχεθήκαμε κάνει τις ενέργειες του για να σωθεί το ΑΠΟΕΛ μας μακριά από show και ψευτοφωνές. 

Εκ φύσεως ανώτεροι,
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ".

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-07T00:10:46+02:00
Go to Top