Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο ΑΠΟΕΛ είπε «όχι» σε πρόταση €200.000 για Γαβριήλ

Ο ΑΠΟΕΛ είπε «όχι» σε πρόταση €200.000 για Γαβριήλ

Το γαλαζοκίτρινο πάρτι για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής με την Ανόρθωση είχε έναν απόντα. Τον Σταύρο Γαβριήλ. Ο Κύπριος επιθετικός «κόπηκε» από την αποστολή και μάλιστα ενημερώθηκε πως θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Ο λόγος; Ο 21χρονος επιθετικός αρνήθηκε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για επέκταση της συνεργασίας τους που λήγει στο τέλος της σεζόν και όπως ενημέρωσαν επισήμως οι γαλαζοκίτρινοι διαμήνυσε πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ και θέλει να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού.  «Μας γνωστοποιήθηκε μάλιστα πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η πρόταση που γνωστοποιήθηκε στους γαλαζοκίτρινους από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν στις 200.000 ευρώ και προερχόταν από βελγική ομάδα. Ποσό που κρίθηκε ότι δεν ανταποκρίνεται στην αξία του ποδοσφαιριστή. Η στάση του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τη διοίκηση να τον θέσει εκτός ομάδας, αφού επικαλέστηκε ενοχλήσεις και αδιαθεσία για να μην προπονηθεί.

«Σε μια κρίσιμη για την ομάδα, εβδομάδα έθεσε τον εαυτό του πάνω από το σύνολο και εκτός ομάδας. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε όπως πλέον θα προπονείται και θα αγωνίζεται με την ομάδα κάτω των 19 ετών», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι γαλαζοκίτρινοι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-06T22:44:58+02:00
Go to Top