Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο ΑΠΟΕΛ ενισχύει (και) τον κατάλογο Β’

Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει πολύ προσεκτικά τις επιλογές του αναφορικά με τον κατάλογο Β', ο οποίος αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την επιμελή διαχείριση του ρόστερ, εστιάζοντας όχι μόνο στους βασικούς παίκτες, αλλά και στις εφεδρείες. Στο πλαίσιο αυτό, ο κατάλογος Β' αποκτά ιδιαίτερη σημασία, με τον Νταβίδ Γκαγιέγο να επιδιώκει να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ομάδα του.

Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται ήδη οι Μαϊόλι και Φαουάζ, με τον τελευταίο να είναι πιθανό να δοθεί δανεικός, αλλά και οι Σιπριάνο και Μιρ που αναμένεται να προστεθούν σύντομα. Για τον πρώτο θα εξασφαλιστούν τα δικαιώματά του και ο δεύτερος θα ντυθεί στα «γαλαζοκίτρινα» με τη μορφή δανεισμού.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», γνωρίζοντας τους περιορισμούς που επιβάλλονται για τον αριθμό των ξένων (μη κοινοτικών) παικτών, διαχειρίζονται προσεκτικά τις επιλογές τους. Μια ομάδα δικαιούται να έχει έως 7 ξένους ποδοσφαιριστές, και από τους 4 παίκτες στον κατάλογο Β', οι 3 είναι ξένοι. Στο ρόστερ περιλαμβάνονται επίσης οι Μαρκίνιος και Μεχρί, προσθέτοντας επιπλέον δύναμη και ταλέντο.

Η φιλοσοφία επικεντρώνεται στη δημιουργία δυνατής και ισορροπημένης ομάδας, ικανής να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι παίκτες του καταλόγου Β' αναμένεται να αποτελέσουν πολύτιμες λύσεις και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν χρειαστεί, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Με αυτήν τη διαχείριση, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, αναδεικνύοντας ταλέντα και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις δυνατότητες του ρόστερ. Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσης και της επαγγελματικότητας που διακρίνει τον σύλλογο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-06-10T15:43:55+02:00
Go to Top