Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε ξένους διαιτητές και συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΚ

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα ματς των Playoff, καθώς και συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητάει ξένους διαιτητές στα υπολοιπόμενα παιχνίδια των Playoff της ΟΠΑΠ Basket League, καθώς και συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΚ, έχοντας εμφανώς παράπονα από τους αρμόδιους.

Η ανακοίνωση:

«Όσον αφορά το θέμα που απασχόλησε την κοινή γνώμη τις προηγούμενες ημέρες, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς και φίλους της ομάδας μας πως έχουμε αποστείλει σχετική επιστολή προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας με την οποία ζητάμε τα εξής:

1. Όπως οι εναπομείναντες αγώνες του Πρωταθλήματος τόσο για τη γ’ φάση όσο και για τα «πλέι όφφς» διεξαχθούν με ξένους διαιτητές.

2. Όπως οριστεί συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΚ, με παρευρισκόμενους αντιπροσώπους του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και τον Πρόεδρο της ΚΟΚ.

Ευελπιστούμε πως η ανταπόκριση τόσο της ομοσπονδίας όσο και της επιτροπής διαιτησίας θα είναι θετική και οι εισηγήσεις μας θα εισακουστούν.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-04T20:49:40+02:00
Go to Top