Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Ο ΑΠΟΕΛ να είναι η τελευταία ομάδα…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας Μάριος Μιτσίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αλκή και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι κυπέλλου: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίζουμε με πάσα σοβαρότητα. Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μια νίκη-πρόκριση σήμερα θα ήταν ό,τι καλύτερο για τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας και συγκεκριμένα του πρωταθλήματος και της προσπάθειας που κάνουμε για παραμονή. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα την Κυριακή, στο οποίο θέλουμε και θα κυνηγήσουμε τη νίκη».

Για τα μετεγγραφικά: «Μιας και ακολουθεί η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, το σημερινό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες να αποδείξουν στον προπονητή ότι αξίζει να διατηρήσουν τη θέση τους στο ρόστερ, ενώ για κάποιους άλλους προσφέρεται να δείξουν την αξία τους»

Για τον κορωνοϊό που πλήττει τις ομάδες: «Γίναμε ειδικοί στα θέματα κορωνοϊού, είναι πολύ σοβαρό θέμα γιατί αφήνει κατάλοιπα. Οι παίκτες δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν άμεσα και χρειάζονται καιρό να επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα. Ελπίζω ο ΑΠΟΕΛ να είναι η τελευταία ομάδα που δέχεται χτύπημα από τον ιό».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-16T09:47:05+02:00
Go to Top