Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δυο μαθήματα

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δυο μαθήματα

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δυο μαθήματα

Στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάρουν το «μάθημα» των δυο πρώτων παιχνιδιών των πλέι-οφ, έτσι ώστε να υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια, και να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου.

Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων και της βαθμολογικής διαφοράς που έχτισε από τις ομάδες που τον ακολουθούν, η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ… έκανε δύο, όχι και τόσο «δυνατά» παιχνίδια στο ξεκίνημα των πλέι οφ, με βάση πάντοτε τις φετινές δυνατότητές του. Για τα δικά του επίπεδα απόδοσης και γενικότερα τον τρόπο συμπεριφοράς στον αγωνιστικό χώρο.

Κυρίως επιθετικά, η ομάδα της Λευκωσίας καλείται να… διαβάσει πάρα πολύ καλά τα 180 λεπτά κόντρα σε Ανόρθωση (0-0) και Πάφο (1-0), να διδαχθεί από αυτά ώστε να πάει άριστα προετοιμασμένη στο βαρυσήμαντο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Καλείται να παρουσιαστεί πολύ πιο απαιτητική, πιεστική και παθιασμένη προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια τον Άρη, φτάνοντας στο ζητούμενο που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Το προπονητικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ αναλύει τον προσεχή αντίπαλο, δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στους παίκτες και άπαντες παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα φέρουν εις πέρας την αποστολή στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Θα έχει σπουδαία σημασία για την εξέλιξη και την έκβαση του ματς ο έλεγχος στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Και κυρίως η κατοχή της μπάλας, κάτι που υστέρησε ο ΑΠΟΕΛ στα ματς που προηγήθηκαν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-07T09:53:55+02:00
Go to Top