Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο επενδυτής του Θεόδωρου, το πλάνο του Πρόδρομου και η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία αναμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καθώς το τοπίο αν και φαινομενικά δείχνει εκλογές δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο. 

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1 ο Θεόδωρος Κυριακίδης που εξήγγειλε πρόθεση διεκδίκησης της διοίκησης ως επικεφαλής συνδυασμού εντατικοποιεί τις επαφές του και μάλιστα φέρεται να είναι σε επικοινωνία και με υποψήφιο επενδυτή, η απάντηση του οποίου ίσως κρίνει και την τελική του απόφαση για κάθοδο ή μη στην εκλογική διαδικασία. 
Την ίδια ώρα ο Πρόδρομος Πετρίδης, η υποψηφιότητα του οποίου θεωρείται δεδομένη, ετοιμάζει το δικό του πλάνο το οποίο θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση, με έμφαση στην αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος. 

Την ίδια ώρα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ετοιμάζει το πλάνο της νέας χρονιάς και πρώτη μεταγραφή πιθανόν θα είναι ο Δημήτρης Θεοδώρου, εφόσον η Ενωση με την οποία διατηρεί συμβόλαιο, δεν παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές, ο προϋπολογισμός εμφανώς μειωμένος ,και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι σχετικές ανακοινώσεις. 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-12T08:14:07+02:00
Go to Top