Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ο νέος κανονισμός λειτούργησε υπέρ του ΑΠΟΕΛ

Ο νέος κανονισμός λειτούργησε υπέρ του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ερμή, ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε να μένει από δυνάμεις, δείγμα ίσως του ότι ακόμα δεν επανήλθαν οι ποδοσφαιριστές του μετά το μαζικό χτύπημα του κορωνοϊού. Τότε ήταν που λειτούργησε ευεργετικά ο νέος κανονισμός, καθώς ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έριξε πέντε ποδοσφαιριστές από το 60’ και μετά ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Άλλαξε δηλαδή τη μισή ομάδα, δίνοντάς της φρεσκάδα, γεγονός όχι άσχετο με το ότι οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ στη συνέχεια και έφτασαν στο τελικό 3-0. Μάλιστα, τα δύο γκολ σημειώθηκαν από τον νεοεισελθόντα Μπεν Σαχάρ, ενώ άλλος ένας, ο Εντονγακλά, πιστώθηκε με ασίστ.

Ένα δείγμα λοιπόν πόσο μπορεί να βοηθήσει ο νέος κανονισμός των πέντε αλλαγών, αφού έως τον περασμένο Δεκέμβριο επιτρέπονταν μόνο τρεις στο πρωτάθλημά μας.

Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν ματς κυρίως με αντίπαλους υψηλών στόχων, κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες, κάτι που αποτελεί μεγάλη δοκιμασία γι’ αυτούς. Εδικά σε περίοδο που οι φυσικές δυνάμεις τους δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, λόγω της περιπέτειας με τον κορωνοϊό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-11T09:33:43+02:00
Go to Top