Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο Ντίνος Ιορδάνου, το όραμα για το νέο Γήπεδο του ΑΠΟΕΛ και οι προοπτικές

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο επενδυτής Ντίνος Ιορδάνου, έφερε στο φως σημαντικές πτυχές της εμπλοκής του με το νέο ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, καθώς και τις προσωπικές του απόψεις και τις επαφές που έχει με ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Ο Ιορδάνου, με σαφήνεια και ειλικρίνεια, αποκάλυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει για το εγχείρημα, αναφέροντας συγκεκριμένα την επικοινωνία με επενδυτές από την Αμερική και ειδικότερα έναν Κύπριο που ζει στη Νέα Ορλεάνη και εκδήλωσε την επιθυμία να συμβάλλει στην ανέγερση του γηπέδου.

«Έχω πάρει δύο emails. Ένας Κύπριος που ζει στη Νέα Ορλεάνη, ΑΠΟΕΛίστας, μου έγραψε είμαι κοντά σου. Θέλω τις λεπτομέρειες και το πώς μπορώ να επενδύσω δίπλα σου. Με ρωτούν εσύ θα κάνεις κουμάντο; Ναι, τους απαντώ, εγώ θα κάνω κουμάντο. Τότε μου λένε έχω ενδιαφέρον».

Ο Ιορδάνου έδωσε έμφαση στη σχέση του με τον Πρόδρομο Πετρίδη, πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, αποκαλύπτοντας την αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό που υπάρχει μεταξύ τους. Περιγράφει την σχέση τους ως ιδιαιτέρως θετική, επισημαίνοντας πως παρά τις αυστηρότητες που μπορεί να έχει, αυτές κατανοούνται και εκτιμώνται από τον Πετρίδη στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τις μελλοντικές του προθέσεις, ο Ιορδάνου ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, παρότι φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σημαντικά την πορεία της. Εξηγεί πως η έλλειψη συγκεκριμένων εμπειριών και η απαίτηση για αφοσίωση σε τέτοιο ρόλο, συνιστούν κύριους λόγους για την απόφασή του να μην επιδιώξει μια τέτοια θέση. «Να γίνω εγώ πρόεδρος για τον ΑΠΟΕΛ; Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω τις εμπειρίες, δεν νομίζω να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτό θέλει αφιέρωση, να είσαι εδώ. Είναι κάτι σύνθετο».

Τέλος, ο Ιορδάνου αναφέρθηκε στην προέλευση του ονείρου του για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, αναδεικνύοντας την επίσκεψή του στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο του 2023 ως καθοριστικό σημείο για την απόφαση αυτή. Η επιθυμία του να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ομάδας και να προσφέρει μια διαρκή κληρονομιά, φαίνεται να είναι η κύρια κινητήριος δύναμη πίσω από την επένδυσή του στο γήπεδο, αναδεικνύοντας την αγάπη του για την ομάδα και την πίστη του στην επίτευξη των στόχων της.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-03T14:34:02+02:00
Go to Top