Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Ο Πιέρος, ο Τάαμαρι και η πόρτα του ΑΠΟΕΛ»

«Ο Πιέρος, ο Τάαμαρι και η πόρτα του ΑΠΟΕΛ»

Από τον Μούσα Τάαμαρι άρχισε το φλερτ του Ιορδανού με τον Άρη που φαίνεται πως θα καταλήξει σε γάμο. Όπως αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr ο ταχύτατος εξτρέμ κτύπησε την πόρτα και του ΑΠΟΕΛ καθώς ψάχνει να φύγει από τη Λέουβεν. Όσον αφορά την περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου, όμως αναφέρει το ρεπορτάζ συνεχίζει να απασχολεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά τις δεδομένες δυσκολίες.

To σχετικό δημοσίευμα

Ο Άρης εστιάζει στην ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης ενώ άνοιξε νέος κύκλος επαφών με τον Μούσα Ελ Ταμάρι.

Οι «κίτρινοι» έχουν δώσει προτεραιότητα στην περίπτωση του φορ περιοχής, αναγνωρίζοντας ότι εκεί εντοπίζεται η μεγαλύτερη αγωνιστική αδυναμία και παραμένουν σε στάδιο επαφών με παίκτες που ενδιαφέρουν. Η υπόθεση του Πιέρου Σωτηρίου δεν έχει «κλείσει» αν και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω των προθέσεων της ομάδας του (σ. σ. Αστάνα) αλλά και του υψηλότατου συμβολαίου που έχει έως και τον Δεκέμβριο του 2022 καθώς οι ετήσιες απολαβές του είναι μεταξύ 650 και 700 χιλιάδων ευρώ.

Στην περίπτωση του Μούσα Ελ Τάμαρι, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι άνοιξε νέος κύκλος επαφών με πρωτοβουλία της πλευράς του παίκτη. Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός ήταν στη μεταγραφική λίστα του Άρη το περασμένο καλοκαίρι, τελικώς όμως, τον περασμένο Οκτώβριο, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λέουβεν. Η βελγική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι ενός ποσού της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τελευταίο διάστημα η σχέση του με τον προπονητή της βελγικής ομάδας βρίσκεται σε κρίση, σε σημείο να εμφανίζει ο ίδιος τάσεις φυγής, ενώ δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της μη χρησιμοποίησής του στον πρόσφατο αγώνα με την Άντερλεχτ. Συνολικά με τη φανέλα της Λέουβεν μέτρησε 11 παιχνίδια δίχως γκολ ή ασίστ.

Η «παγωμένη» σχέση του με τον προπονητή του, οδήγησε την πλευρά του παίκτη σε επαφές με άλλες ομάδες με την προοπτική αποχώρησης από τη Λέουβεν κι έτσι προέκυψαν νέες συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και του Άρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη έκανε «άνοιγμα» και στον ΑΠΟΕΛ καθώς αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια με την ομάδα της Κύπρου έχοντας 12 γκολ και 11 ασίστ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση καθώς ο βελγικός σύλλογος απέκτησε 23χρονο εξτρέμ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, το συμβόλαιο δένει τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ο Άρης α) δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του και β) αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι η απόκτηση ενός φορ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-13T18:40:39+02:00
Go to Top