Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο Σα Πίντο χτυπιέται για τον ΑΠΟΕΛ και στη Χιλή τον συνδέουν με την Κόλο-Κόλο!

Εντύπωση προξενεί δημοσίευμα στη Χιλή που εμπλέκει τον Ρικάρντο Σα Πίντο με την Κόλο-Κόλο, την πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της «DSports», ο Πορτογάλος προπονητής του ΑΠΟΕΛ προτάθηκε στην Κόλο-Κόλο, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, μετά την απόφαση που έχει παρθεί να μην ανανεωθεί η συνεργασία της με τον Γκουστάβο Κιντέρος.

Μάλιστα, η χιλιανή ιστοσελίδα το πάει ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως ο τεχνικός διευθυντής της Κόλο-Κόλο, Ντανιέλ Μορόν απέρριψε τον Σα Πίντο καθώς έχει θέσει άλλους προπονητές ως προτεραιότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ, Λίτο Βιτιγκάλ, όπως σημειώνεται.

Το χέρι στη… φωτιά για την αξιοπιστία της είδησης δεν το βάζουμε. Αυτό που… βγάζει μάτι είναι αφοσίωση του Σα Πίντο στον ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα από τα θεωρία τη νίκη επί της Ομόνοιας και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στον Αρχάγγελο. Σε βαθμό που βοηθά στην ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρά τα οικονομικά προβλήματα.

Αυτούσιο το δημοσίευμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του «DSports», ένας από τους τεχνικούς που προτάθηκαν στην Κόλο-Κόλο ήταν ο Ρικάρντο Σα Πίντο, πορτογαλικής υπηκοότητας, ο οποίος προπονεί σήμερα τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας (Κύπρος) και έχει εμπειρία στο Νοτιοαμερικανικό ποδόσφαιρο με τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Από την άλλη, στην Κόλο-Κόλο έφτασε και φάκελος από τον Λίτο Βιτιγκάλ ο οποίος έχει μεγάλη καριέρα σε συλλόγους της Πορτογαλίας και ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αγκόλας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντανιέλ Μορόν δεν πήρε πολύ χρόνο για να αναλύσει τις δύο περιπτώσεις. Τις απέρριψε γρήγορα, αφού έχει άλλες επιλογές στο μυαλό του. Προτεραιότητα έχει ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο.

Scadst

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-25T08:52:00+02:00
Go to Top