Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Παντζιαράς: «Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ, οι ευθύνες και ο Πουρσαϊτίδης»

Ο Νίκος Παντζιαράς ένας από τους κορυφαίους που ανέδειξε το ποδόσφαιρο της Κύπρου και από τους εμβληματικούς αρχηγούς του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έκανε λαμπρή καριέρα για μία 15ετία (1972-1987) μίλησε στον Super Sport Fm 104.0.

Για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: «Δυστυχώς είναι ένα ντέρμπι που θα λείπει ο πρωταγωνιστής και εννοώ τον κόσμο. Όμως υπάρχουν και αυτά και θα πρέπει να τα συνηθίσουμε. Τώρα ο στόχος του ΑΠΟΕΛ έχει εγκαταλειφθεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν θα σταθώ όμως σε αυτό γιατί εκείνο που προέχει για τον ΑΠΟΕΛ είναι η εξάδα και το κύπελλο. Οι πολλές ήττες και η πορεία θα πρέπει να μείνει για το τέλος να αναλυθεί, καθώς πρέπει να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα για να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο του κυπέλλου. Τώρα για το ποιος έφταιξε και ποιος πρέπει να αναλάβει ευθύνες, δεν είναι ώρα να τα συζητάμε. Αυτοί που έχουν ευθύνες, αλλά και αυτοί που θα κληθούν να αναλάβουν αν θα είναι άλλοι, να τα δουν μετά το τέλος της σεζόν. Τώρα αυτό που υπάρχει είναι το ντέρμπι με την Ομόνοια και τίποτε άλλο».

Για την πρόβλεψή του για το ντέρμπι: «Ο κάθε φίλαθλος που υποστηρίζει μια ομάδα για τους δικούς λόγους θέλει να έχει αντιπάλους τον α, τον β ή τον Γ’. Εμένα η απόψή μου είναι ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο χρειάζεται έναν δυνατόν ΑΠΟΕΛ και μια δυνατή Ομόνοια. Θεωρώ ότι αυτός που θα δείξει από την αρχή ότι θέλει το παιχνίδι θα το κερδίσει. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και η ομάδα που θα δείξει πάθος, αγωνιστικότητα και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Έδειξε κάποια στοιχεία, έφερε μια ηρεμία, όμως δεν είναι σημαντικός χρόνος να κριθεί ένας προπονητής. Πρέπει κάποιος να κάνει τις δικές τους μετεγγραφικές επιλογές από την αρχή. Αν πω ότι είναι καλός μπορεί να αδικήσω και την ομάδα»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-17T13:32:27+02:00
Go to Top