Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ : Απαίτηση για ακύρωση και νέο Δ.Σ

Ανακοίνωση από το ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ”.

Απαίτηση των οργανωμένων για ακύρωση της αυριανής σύσκεψης με προειδοποίηση ότι αν αυτό δεν γίνει, θα την ακυρώσουν οι ίδιοι. Ταυτόχρονα ζητάνε να συγκληθεί έκτακτη Γ.Σ για να διοριστεί νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούν τα συναισθήματα που διακατέχουν τις χιλιάδες κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Το ύψιστο ιδανικό μας έχει καταντήσει ο περίγελος της Κύπρου και ήρθε η ώρα να νιώσετε την οργή των Πορτοκαλί. Χωρίς πολλά πολλά:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ακύρωση της αυριανής σύσκεψης-φιάσκου η οποία έχει ως σκοπό να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρόδρομο Πετρίδη και στο συμβούλιο του. Αν μέχρι αύριο δεν την ακυρώσετε, θα σας την ακυρώσουμε εμείς και ξέρετε πολύ καλά πως τίποτα δεν θα μας σταματήσει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίσης να συγκληθεί έκτακτη Εκλογική Συνέλευση(μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν), για να διοριστεί νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και από τους μεγαλομετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τα βρουν μεταξύ τους ,να δείξουν επιτέλους ομοψυχία και πυγμή για το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Καλούμε τον κόσμο μας να παραμείνει σε εγρήγορση για να επέμβει μόλις τον καλέσουμε.

Υ.Γ Ο σύνδεσμος εδώ και καιρό όπως σας υποσχεθήκαμε κάνει τις ενέργειες του για να σωθεί το ΑΠΟΕΛ μας μακριά από show και ψευτοφωνές.

Εκ φύσεως ανώτεροι,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ”.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-06T16:40:45+02:00
Go to Top