Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Η ιστορία μας, τα όνειρά σας – Αιώνιοι μόνο στα χαρτιά»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Η ιστορία μας, τα όνειρά σας – Αιώνιοι μόνο στα χαρτιά»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Η ιστορία μας, τα όνειρά σας – Αιώνιοι μόνο στα χαρτιά»

Για τo ιστορικό ταξίδι στη Λυών πριν από ένδεκα χρόνια και τον πρώτο προημιτελικό αγώνα με την Ομόνοια κάνουν αναφορά σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

14/2/2012 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ… ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Σε ένα από τα πιο μαγικά ταξίδια του ΘΡΥΛΟΥ, με τους Πορτοκαλί να καταφθάνουν από Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λονδίνο και από κάθε γωνιά του πλανήτη, με αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία, αυτοκίνητα. Σε κάθε γωνιά της πόλης να βλέπεις ΑΠΟΕΛίστες, σε κάθε σημείο του γηπέδου Πορτοκαλί. Η πιο ιστορική εκδρομή που έγινε ποτέ…

Έντεκα χρόνια μετά, εμείς ακόμα εδώ, τι κι αν μας λέγανε μόδα εποχής αυτοί που τώρα έχουν εγκαταλείψει την ομάδα τους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι δίπλα στην ομάδα μέχρι την τελευταία του πνοή.

Καλούμαστε λοιπόν αύριο, τα 2220 θηρία που θα κατηφορίσουμε στο ΓΣΠ, να κάνουμε για ακόμα μια φορά τη Νότια ηφαίστειο. Να δείξουμε για ακόμη μια φορά στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ και τους θλιβερούς ακόλουθους του, πως αιώνιοι είμαστε μόνο στα χαρτιά.

Απαιτούμε από τους αθλητές μας να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που φοράνε την ένδοξη ασπίδα στο στήθος, έχουν υποχρέωση να πατήσουν και να ρεζιλέψουν και πάλι ότι κοκκινοπράσινο βρεθεί μπροστά τους.

Αύριο αγωνίζεστε για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτούς που έμειναν πιστοί για μια ζωή, γι’ αυτούς που μας κοιτάνε από ψηλά και γι’ αυτούς που θα ρθουν.

90 ΛΕΠΤΑ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ..

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-02-14T15:16:45+02:00
Go to Top