Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για τα 95 χρόνια ΑΠΟΕΛ: «Μπροστά τους γεννήθηκε ένα Θαύμα!»

Μέσω ανάρτησης του στα social media ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, εύχεται χρόνια πολλά στους γαλαζοκίτρινους για τα 95α τους γενέθλια.
Αναλυτικά:

Ήταν 8 του Νοέμβρη 1926. Σε ένα ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας γίνεται μία συνάντηση...Μια συνάντηση ανθρώπων θνητών μέχρι εκείνη τη στιγμή. Που να’ ξεραν όμως οι Γεώργιος Πούλιας, Διομήδης Συμεωνίδης και οι υπόλοιποι Πατέρες του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ, πως εκείνη την Ιερή ημέρα, μπροστά στα μάτια τους γεννήθηκε ένα Θαύμα, από το οποίο θα κέρδιζαν οι ίδιοι την Αθανασία και εμείς οι υπόλοιποι Πιστοί του τη Ζωή. 

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2021, 95 χρόνια μετά, η φλόγα καίει ακόμα. Στα δύσκολα μάλιστα η φλόγα γίνεται πυρκαγιά, πύρινη λαίλαπα, η οποία μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά εδώ και 95 χρόνια. Η Ιδέα αυτή έμελλε να ενώσει ανθρώπους από όλα τα φάσματα της κοινωνίας, να δημιουργήσει φιλίες που κράτησαν μια ζωή. Να δημιουργήσει μια κοινή ταυτότητα Δύναμης και Υπερηφάνειας για όσους την κατέχουν… Εκείνο το φούσκωμα στο στήθος όταν σε ρωτούν με ποια ομάδα είσαι, εκείνη η οικειότητα που νιώθεις με εκείνον που θα γνωρίσεις για πρώτη φορά και θα σου πει ότι είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ.

Η Ιδέα αυτή έμελλε να δημιουργήσει Εθνικούς Αγώνες, να δημιουργήσει Εθνικούς Ήρωες που πότισαν με το αίμα τους την Ελληνική Γη. Έμελλε να βγάλει στους δρόμους τους Έλληνες για να διεκδικήσουν το Δίκαιο και τους προαιώνιους Πόθους του Έθνους μας.
Με αυτή την Ιδέα γεννηθήκαμε, με αυτή την Ιδέα θα ζήσουμε και με αυτή την Ιδέα θα πεθάνουμε.

Θα την κρατάμε στο μυαλό και στην καρδιά μας μέχρι την τελευταία μας αναπνοή. Θα την υπηρετούμε με κάθε τρόπο μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας. 

Γιατί όσο συλλαβίζουν για πρώτη φορά βρέφη το όνομά Του, κι όσο θάβονται ακόμη ανθρώποι με τη σημαία Του στο φέρετρο τους, ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΘΑ ΖΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΖΗΤΩ Η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-08-11T12:23:00+02:00
Go to Top