Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Περί Φορτούνη και ΑΠΟΕΛ: «Η προοπτική της Κύπρου δεν είναι στο μυαλό του»

Περί Φορτούνη και ΑΠΟΕΛ: «Η προοπτική της Κύπρου δεν είναι στο μυαλό του»

Περί Φορτούνη και ΑΠΟΕΛ: «Η προοπτική της Κύπρου δεν είναι στο μυαλό του»

Τέλος στη σεναριολογία μετεγγραφής του Κώστα Φορτούνη στον ΑΠΟΕΛ βάζει η ιστοσελίδα fosonline.gr. Η ηλεκτρονική έκδοση της ιστορικής εφημερίδας σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Στασινόπουλος τονίζει πως ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν έχει στο μυαλό του την προοπτική της Κύπρου. Σημειώνεται πως το όνομά του έχει συζητηθεί στην Κύπρο, αλλά οι ομάδες του νησιού γνωρίζουν ότι πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Υπήρξαν χθες ρεπορτάζ που τα αναπαρήγαγαν και στην Κύπρο, σύμφωνα με τα οποία ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στην απόκτηση του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι υπό παραχώρηση αφού δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά η προοπτική της Κύπρου δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν το σκέφτεται να πάρει μετεγγραφή στο «νησί της Αφροδίτης». Έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει ομάδα για να αποχωρήσει από το κλαμπ, αφού είναι εκτός πλάνων και δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Στην Κύπρο πράγματι έχει συζητηθεί το όνομά του, αλλά μέχρι εκεί. Ξέρουν και οι ομάδες του νησιού ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Επομένως, αυτήν τη στιγμή φαίνεται να αποκλείεται το σενάριο να πάει στην Κύπρο ο Φορτούνης.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-08-21T09:50:44+02:00
Go to Top