Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Περιμένοντας την Τρίτη, υπάρχει κι ένας αγώνας για την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση μετράει αντίστροφα για τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (8/4), που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας. Όσο το βλέμμα του συλλόγου είναι στραμμένο στην... επόμενη μέρα, πλησιάζει και ένα παιχνίδι απέναντι στον Άρη, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος.

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτηρίζεται από πολλούς η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (8/4) του σωματείου της Ανόρθωσης, μιας και θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα σχετικά με το οικονομικό. Αν θα προκύψουν άτομα τα οποία θα έρθουν κοντά για να συνεισφέρουν στο οικονομικό και να δώσουν ανάσες, κάτι το οποίο επιδιώκει ο Ανδρέας Σάντης ο οποίος κάνει διάφορες ενέργειες στην προσπάθεια του να φέρει κόσμο κοντά.

Από την ημέρα που ανέλαβε δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει εύρωστους Ανορθωσιάτες στο βαθμό που θα ήθελε αλλά και στο βαθμό που θα περίμενε και αυτό έχει δημιουργήσει θέματα, ενώ πολλοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν για τους δικούς τους λόγους.

Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολο σημείο. Προσφυγές γεμίζουν τα συρτάρια της διοίκησης, παίκτες ζητούν τα δεδουλευμένα τους και βάζουν πίεση στη διοίκηση να βρει χρήμα και να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος σοβαρών κυρώσεων. Ο Σάντης και η διοίκηση είναι σε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και καταβάλλονται προσπάθειες για να λυθούν κάποια θέματα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα.

Στο ΓΣΠ για το καλύτερο δυνατό

Μέσα στα μεγάλα θέματα σχετικά με το οικονομικό σκέλος η Ανόρθωση έχει και ένα ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή. Αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και θα παλέψει για το καλύτερο, όπως έκανε με τον Άρη όπου διεκδίκησε ακόμη και τη νίκη. Στη διάθεση του Οκκά θα είναι ο Αρτυματάς που θα εκτίσει την ποινή του με την Ομόνοια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-04T14:32:42+02:00
Go to Top