Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετεβίνος:«Πρέπει όλοι να αποδείξουν αν αξίζουν να παίζουν στο ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος:«Πρέπει όλοι να αποδείξουν αν αξίζουν να παίζουν στο ΑΠΟΕΛ»

Mεγάλη προσπάθεια καταβάλει ο ΑΠΟΕΛ για να επιστρεψει ο κόσμος του στο γήπεδο. Αυτό ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβινος μιλώντας στον SUPER SPORT με τα εισιτήρια διαρκείας των γαλαζικιτρίνων να έχουν φτάσει τις 5 χιλιάδες .

Όσα είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος

«Η ουσία δεν είναι το πόσα χρήματα ξοδεύεις αλλά το πόσο ποιοτικοί είναι οι ποδοσφαιριστές που φέρνεις για ενίσχυση. Δεν είναι μαθηματικά το ποδόσφαιρο άλλωστε. Δυστυχώς στην πρώτη αγωνιστική τα κάναμε όλα λάθος και θα το έχουμε μπροστά μας ως παράδειγμα προς αποφυγή. Φυσικά η αλήθεια είναι ότι λόγια είπαμε πάρα πολλά, πλέον είναι η ώρα για πράξεις. Ελπίζω ότι με την έλευση του Αυγουστή θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Σχετικά με την ατάκα του προέδρου για το πρωτάθλημα: «Μετά την περσινή σεζόν δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε. Θέλουμε και εμείς και ο κόσμος άμεσα αποτελέσματα»

Για τον Αυγουστή: Το πόσο έχει προσαρμοστεί ή πόσο έχει βάλει την δικιά του πινελιά ο νέος προπονητής θα το δούμε στο γήπεδο. Σίγουρα βλέπουμε ότι αλλάζουν πράγματα ωστόσο δεν μπορούν μέσα σε 14 μέρες να αλλάξουν τα πάντα. Σημαντικό είναι η ανύψωση του ηθικού και του εγωισμού έπειτα από το κακό ξεκίνημα. Πρέπει όλοι να αποδείξουν αν αξίζουν να παίζουν στο ΑΠΟΕΛ. Η ουσία όπως είπα πολλές φορές είναι το αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά: «Ουσιαστικά σήμερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση με όλους τους παίκτες παρόντες ελέω και των εθνικών ομάδων. Εφραιμ, Γαβριήλ και Μιντίκκης είναι σίγουρα εκτός. Αμφίβολος ο Ντανίλο. Σίγουρα το ιδανικό για ένα προπονητή είναι να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του αλλά νομίζω ότι ακόμα και έτσι το ροστερ έχει δομηθεί με ΄τέτοιο τρόπο που να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και όταν κάποια παιδιά που σίγουρα μπορούν να κάνουν την διαφορά είναι ακόμα ανέτοιμα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το να πούμε ότι θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας είναι περιττό. Άλλωστε το ΑΠΟΕΛ σε μεγάλο βαθμό είναι ο κόσμος του. Τους χρειαζόμαστε και ιδικά μετά την περσινή σεζόν η παρουσία του δωδέκατου παίκτη είναι απαραίτητη. Πρέπει να ξεκαθαρίσει όμως και το θέμα εμβολιασμού των φιλάθλων η όχι. Φαντάζει άδικο αν αναλογιστούμε ’ότι παντού μπαίνουμε με το safe pass γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή έχουμε δώσει κοντά στα 5000 εισιτήρια διαρκείας. Προσπαθούμε και θεωρούμε ότι προσφέρουμε φτηνά πακέτα για να δώσουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Το θέμα όμως είναι να μπορούν όλοι να έρχονται στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα να αιωρούνται, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-09-10T09:44:49+02:00
Go to Top