Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετεβίνος: «Έχω ακούσει πως ο ΑΠΟΕΛ έπαιρνε εύκολα το πρωτάθλημα, να θυμίσω…»

Πετεβίνος: «Έχω ακούσει πως ο ΑΠΟΕΛ έπαιρνε εύκολα το πρωτάθλημα, να θυμίσω…»

Δικαιολογίες τέλος, είναι το μήνυμα που έστειλε ο Νεκτάριος Πετεβίνος πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Εθνικό. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε πως πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι παίκτες, επομένως επιβάλλεται η ομάδα να δείξει βήματα προόδου, ενώ όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος υπενθύμισε πως και στα προηγούμενα χρόνια υπήρχε έντονος συναγωνισμός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ανάγκη είναι πάντα για τον ΑΠΟΕΛ οι τρεις βαθμοί. Το σημαντικό είναι πως θα το αιτιολογήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία δυο παιχνίδια, ήταν διαφορετικά βέβαια, δυστυχώς κάναμε βήματα προς τα πίσω. Αγωνιζόμασταν απέναντι στις δυο ομάδες που προηγούνται στην βαθμολογία. Κακά τα ψέματα είμαστε μια ομάδα με αδυναμίες και αντιμετωπίσαμε τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες παικτών, θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Θα είμαστε μια πλήρης ομάδα, δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Από εδώ και πέρα πρέπει να δείξουμε πως θα πάμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Θεωρώ πως όλα είναι στην πράξη. Να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι και τα επόμενα τρία, για να έχουμε μια ενδεικτική εικόνα που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα».

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος: «Έχω ακούσει πως ο ΑΠΟΕΛ έπαιρνε εύκολα το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό εδώ και χρόνια δεν είναι μόνο φέτος, απλά αυξάνεται συνεχώς η ανταγωνιστικότητα του. Να θυμίσω πως πήραμε πρωτάθλημα δυο λεπτά πριν το τέλος του».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-07T16:02:21+02:00
Go to Top