Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετεβίνος: «Ανοικτός δρόμος για όποιον θέλει. Αλίμονο να μείνει ακέφαλος ο ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος: «Ανοικτός δρόμος για όποιον θέλει. Αλίμονο να μείνει ακέφαλος ο ΑΠΟΕΛ»

Την πόρτα για όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ άνοιξε η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, με την απόφαση Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης. Μιλώντας στον Super Sport FM o Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε ότι πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός και ακολουθούνται οι σωστές διαδικασίες.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επαναδιεκδικήσει την προεδρία ο Πρόδρομος Πετρίδης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ σημείωσε ότι ο νυν πρόεδρος δεν έχει τοποθετηθεί γι’ αυτό το θέμα, τονίζοντας πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μείνει ακέφαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα. Άλλο η ορισμένη Γενική Συνέλευση Μαΐου και άλλο η Έκτακτη. Η Έκτακτη γίνεται για συγκεκριμένους λόγους. Θυμάμαι είχαμε Έκτακτη το 2015 όταν είχε αποφασισθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Συμβαίνει για συγκεκριμένο λόγο και αυτή έχει οριστεί για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Όποιος βάλει υποψηφιότητα θα θέσει τον εαυτό του προς τους μετόχους. Ο δρόμος είναι ανοικτός όποιος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όταν ένα Δ.Σ. παραιτείται τότε αυτό είναι άμεσο. Να αναφέρω π.χ. την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ στις 29 Οκτωβρίου 2013 όταν η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου κάλεσε ‘Έκτακτη Γενική Συνέλευση».

Υπάρχει κάποιος λόγος που συγκλήθηκε η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση; «Νομίζω το ερώτημα έχει απαντηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η νυν διοίκηση έχει αναφέρει και σε άλλες ανακοινώσεις ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να αναλάβει μπορεί να το πράξει. Αυτή τη στιγμή είναι η σωστή διαδικασία. Αυτό έγινε και το 2013. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση που θα αναφέρεται στις λεπτομέρειες υποβολής υποψηφιοτήτων και την ατζέντα της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης. Έχει οριστεί σε μία περίοδο που υπερβαίνει των μέτρων για την πανδημία και ελπίζουμε να γίνει με φυσική παρουσία. Οφείλω να πω ότι ως υπαλληλικό προσωπικό προσπαθούμε να δούμε τις επιλογές που υπάρχουν για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

Ο κ. Πετρίδης θα είναι υποψήφιος εκ νέου; «Ο πρόεδρος και το νυν Δ.Σ. είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μέχρι την ημέρα της Εκλογική Συνέλευσης. Δεν γνωρίζω τι θα πράξει και δεν έχει τοποθετηθεί για αυτό το θέμα. Έχει μιλήσει και ο ίδιος σε ΜΜΕ χθες (σ.σ. διαβάστε εδώ τι δήλωσε στο Goal.com.cy ο Πρόδρομος Πετρίδης) και είπε ότι έχει αναφέρει και σε μένα. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα δεδομένα που θα προκύψουν στην Εκλογική Συνέλευση. Αλίμονο να συζητάμε εάν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος να μείνει ο ΑΠΟΕΛ ακέφαλο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-09T10:06:41+02:00
Go to Top