Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετεβίνος: «Βλέπεις απλήρωτο τον ΑΠΟΕΛ;»

Πετεβίνος: «Βλέπεις απλήρωτο τον ΑΠΟΕΛ;»

Πετεβίνος: «Βλέπεις απλήρωτο τον ΑΠΟΕΛ;»

Οι πρωινές (12/9) δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Πετεβίνου στον Σούπερ Σπορ FM με την τοποθέτηση που ξεχωρίζει να αφορά στο εάν είναι πληρωμένοι οι ποδοσφαιριστές, ερώτηση που φανερά τον ενόχλησε:

Για τις ζημιές των οικονομικών: «Έχουν παρουσιαστεί οι οικονομικές καταστάσεις, νομίζω ότι ήταν κάτι που είχε παρουσιαστεί και από τη διοίκηση παλιότερα. Ποτέ δεν έκρυψε η διοίκηση ότι οι τελευταίες χρονιές ήταν δύσκολες ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους. Η ρευστότητα ήταν ένα θέμα μας. Οι δυνατότητες της ομάδας ήταν περιορισμένες, όμως έγινε μία τεράστια προσπάθεια για να μειωθεί η συνολική ζημιά. Η χρονιά κλείνει με «μεγάλη» ζημιά, όμως αυτό το δεδομένο δείχνει και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του επιτελείου έτσι ώστε το σύνολο να δουλεύει απερίσπαστα για διακρίσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σπουδαία προσπάθεια, γι αυτό βρισκόμαστε εδώ και «παλεύουμε» για τίτλο. Αυτή η έκδοση του ΑΠΟΕΛ είναι σπουδαία σε αντίληψη και προσωπικότητες εντός και εκτός γηπέδου».

Για την οικονομική ανάλυση: «Νομίζω ότι η οικονομική ανάλυση θα γίνει στην Γενική Συνέλευση. Το μόνο πράγμα που μπορεί να διακρίνει κάποιος, είναι πως έχουν αλλάξει πάρα πολλά στο πρωτάθλημα μας. Κοιτάμε τον προϋπολογισμό των ομάδων, είναι σχεδόν οι περισσότερες με πάνω από δέκα εκατομμύρια ως μπάτζετ. Δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν αυτό. Δεν ξέρω που μπορούν να καταλήξουν όλες οι ομάδες για να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Ομάδες δίχως Ευρώπη πηγαίνουν και στα 17 εκατομμύρια ευρώ ως έσοδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους χωρίς οικονομικό «ταβάνι», όπως σημείωσε και ο κ. Πετρίδης σε δηλώσεις του».

Για το άγχος των φίλων του ΑΠΟΕΛ και το Plan B: «Ο ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια είχε μεγάλες επιτυχίες παντού και κάποιες δεν θα επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φέρει πολλά περισσότερα λεφτά και έφτιαξε ρόστερ που ήταν ξεχωριστά. Ο κόσμος έχει άγχος, όπως ανησυχεί και η διοίκηση. Για να διεκδικείς ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο πρωτάθλημα, καλείσαι να έχεις ποιοτικό ρόστερ. Σε βάθος χρόνου, διαφαίνεται πως έχει αλλάξει το στάτους του κυπριακού ποδοσφαίρου στα πάντα. Η κάθε ομάδα θα βρει τον δικό της τρόπο για να παραμείνει ανταγωνιστική».

Για το ποσό που φαίνεται «μεγάλο» και ανησυχητικό: «Το ποσό είναι αυτό που είναι, τα 34 εκατομμύρια όμως είναι το λογιστικό χρέος. Δεν κατέχω από οικονομικά και δεν θέλω να προχωρήσω παρακάτω».

Για τα αγωνιστικά: «Είμαστε σε μία φάση που θα αρχίσει να ξεγυμνώνεται η αλήθεια. Έχουν μείνει μόλις τρία ματς, δεν ξέρω εάν αυτή η αγωνιστική θα δώσει απαντήσεις, όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα ως ομάδα για να μείνουμε στους στόχους μας».

Ήρθε η ώρα για την πρώτη επικράτηση; «Σε κάθε ματς λέμε το ίδιο πράγμα για τη νίκη. Οι ομάδες που πήραν «τρίποντα», άλλαξαν τη μοίρα τους. Τις περισσότερες νίκες τις πήραν ο Άρης και ο Απόλλωνας και βλέπετε που βρίσκονται στη βαθμολογία. Αν κάνουμε εμείς τη νίκη, μπορεί να αντιστοιχεί με τρεις. Με επιτυχημένο αποτέλεσμα ενισχύεις τη ψυχολογία, εξασφαλίζεις ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ μένεις «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου. Σημαντικό το επόμενο ματς. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε πολύ λιγότερα από όσα δικαιούνταν στο γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο, όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Έχουμε να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ, είναι μοιρασμένα τα πράγματα, κόντρα σε καλό σύνολο. Καλούμαστε ως ομάδα να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα και να φέρουμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας».

Για το δείπνο συσπείρωσης: «Τέτοιες συναντήσεις γίνονται συχνά. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση με την πρωτοβουλία των παικτών, όμως δεν το προβάλαμε προς τον κόσμο. Το κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει είναι πρωτοφανές. Ο ΑΠΟΕΛ έφτιαξε ένα σύνολο με σπουδαία προσωπικότητα και χαρακτήρων. Οι παίκτες ξέρουν ότι η προσπάθεια τους δεν είναι αρκετή, όμως όταν υπάρχει πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα και να φτάσουμε στο ζητούμενο».

Είναι απλήρωτοι οι παίκτες; «Ανδρέα (σ.σ.: Πογιατζής), τον βλέπεις απλήρωτο στον αγωνιστικό χώρο τον ΑΠΟΕΛ; Γιατί αυτή η λέξη ακούγεται μόνο για τον ΑΠΟΕΛ; Πόσα κλικς θα είχαν οι ιστοσελίδες εάν αφαιρούσαμε την επικαιρότητα της ομάδας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούστηκαν τέτοια πράγματα για άλλες ομάδες»;

Για την προσέλευση του κόσμου: «Θα γραφτεί στην ιστορία αυτό που κάνει ο κόσμος της ομάδας. Το ρεκόρ των διαθέσιμων εισιτηρίων βγαίνει από την ΚΟΠ».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-05-12T09:24:38+02:00
Go to Top