Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετεβίνος: «Δεν είναι μάγος. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά»

Πετεβίνος: «Δεν είναι μάγος. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά»

Απογοήτευση, κατήφεια και προβληματισμό σκόρπισε στον ΑΠΟΕΛ η ήττα από τον Ολυμπιακό (1-0) στο ΓΣΠ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι αγνοούν τη νίκη σε έξι παιχνίδια, ενώ στα πέντε εξ αυτών δεν σκόραραν καν.

Μιλώντας στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος παραδέχθηκε ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί η ομάδα να προσβλέπει σε επιτυχίες και υπογράμμισε ότι ο κ. Μακάρθι δεν είναι μάγος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαμε δείχναμε να έχουμε εμπεδώσει καλύτερα ένα τρόπο παιχνιδιού. Σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο πισωγύρισμα. O κ. Μακάρθι δεν είναι μάγος που ήρθε να αλλάξει τα πάντα και να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα έδειξε να έχει προβλήματα στην παραγωγή ευκαιριών και στο σκοράρισμα. Το δούλεψε ο κ. Μακάρθι και αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά αυτό που ισχύει είναι ότι βλέπουμε στο γήπεδο. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά. Αν θα δούμε άλλο ΑΠΟΕΛ σε 2-3 εβδομάδες δεν το γνωρίζω.

Πρέπει να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής με τη δουλειά τους. Πρέπει να κάνουμε νίκες για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Αυτό αποδεικνύεται το πιο δύσκολο πράγμα, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ στην ομάδα. Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια σαν ευκαιρίες. Νιώθω άβολα να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα και να μην αιτιολογούμε αυτό που λέμε. Η εικόνα δεν μας δικαιώνει».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-21T21:13:42+02:00
Go to Top