Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετεβίνος :«Η προοπτική των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ αν είναι στα καλά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είδαμε»

Πετεβίνος :«Η προοπτική των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ αν είναι στα καλά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είδαμε»

Πετεβίνος :«Η προοπτική των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ αν είναι στα καλά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είδαμε»

Πίστη για την μεγάλη ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ. O Nεκτάριος Πετεβίνος ανάφερε πως όλοι στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρινων είναι ενωμένοι και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την μεγάλη ανατροπή.

Ο κ Φωτίου μίλησε στο SUPER SPORT για την μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλουν οι γαλαζοκίτρινοι αύριο στο ΓΣΠ

Οι δηλώσεις του
«Εμείς μιλάμε κυρίως με ΑΠΟΕΛίστες και έχω να πω το εξής. Μπορεί αυτό να πειστωθεί και σαν ποδοσφαιρική προσέγγιση. Αν κοιτάξει κάποιος τον πρώτο αγώνα που τελείωσε 3-0, όμως κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος τον έλεγχο τον είχαμε εμείς, στο τελευταίο μέρος που έμειναν με 10 παίκτες οι αντίπαλο το ποδόσφαιρο παιζόταν σε μισό γήπεδο, όμως αυτό που ήταν πολύ σημαντικό και δεν το καταφέραμε είναι πως δεν πετύχαμε ένα γκολ. Αν το κάναμε θα ήταν πολύ χαμηλότερο το βουνό να ανέβουμε. Επειδή στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλές ανατροπές, όταν ομάδες που το πιστεύουν να το πετυχαίνουν ακόμη και με μεγαλύτερες του 3-0. Ας μην ξεχνάμε και το παράδειγμα που έγινε στην Κύπρο και μιλώ για τον Απόλλωνα απέναντι στην Μακάμπι που αν εκτιμήσει κάποιος τον αγώνα μπορεί να μην υπήρχε και πίστη. Αυτή τη στιγμή νιώθουμε και είμαστε ενωμένοι για να πάμε να προσπαθήσουμε κάτι που θα είναι παράσημο στην ιστορία της ομάδας και ασφαλώς δεν πάμε να το κάνουμε απέναντι σε μια ομάδα που λέγεται Ρεάλ ή Μπαρσελόνα».

«Τα προηγούμενα εμπόδια θα μπορούσαμε να τα περάσουμε με πιο εύκολο τρόπο αν είμασταν πιο ουσιαστικοί στην επίθεση. Γενικότερα και ο Μπέλετς δεν χρειάστηκε να επέμβει που να τον μνημονεύουμε. Γενικότερα δεν ήταν σε καλή ημέρα η ομάδα με την Τζουργκάρντεν. Τα δύο από τα τρία γκολ τα δεχθήκαμε με βάση το πλεονέκτημα της αντιπάλου, στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να περιορίσουμε το πλεονέκτημα της Τζουργκάρντεν και να βρούμε τα γκολ. Η προοπτική των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ αν είναι στα καλά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που είδαμε. Όσον αφορά τον κόσμο, να έρθουν εδώ οι Σουηδοί για να νιώσουν ότι εδώ δεν είναι Σουηδία αλλά είναι Κύπρος».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-08-22T09:01:37+02:00
Go to Top