Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πετρίδης: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι – Καταπολέμηση του ΑΠΟΕΛ δεν θα το ανεχτούμε άλλο!»

Πετρίδης: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι – Καταπολέμηση του ΑΠΟΕΛ δεν θα το ανεχτούμε άλλο!»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους νικητές με 2-1. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίων μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη διαιτησία και έκανε λόγο για καταπολέμηση του ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης:

«Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την τοποθέτηση, γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Τα δύο τελευταία χρόνια παρακολουθούμε αυτή την καταπολέμηση. Δεν θέλω να πω ότι είναι εσκεμμένο, όμως ούτε μπορώ να καταλάβω πως όλα τα εις βάρος μας εξετάζονται από το VAR και να υποδεικνύονται, ενώ τα υπέρ μας, που εκ των υστέρων όλοι τα κρίνουν ότι έπρεπε να δοθούν να μην δίνονται».

Υπήρξαν προηγούμενα παραδείγματα, δεν θέλω να κατονομάσω, αλλά και το σημερινό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν τεράστια λάθη από τον διαιτητή, αλλά και τεράστια λάθη από τον VAR. Δεν μπορούν να καταλογίζονται όλα τα εις βάρος μας, και τα υπέρ μας, που είναι ολοφάνερα, να μην εξετάζονται καν. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, δεν απειλώ, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εδώ και θα διεκδικεί, με τον κόσμο του, όπως κάνει κάθε χρόνο, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-10-18T20:29:14+02:00
Go to Top