Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πιέρος Σωτηρίου: «Άξια πήρε την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ – Πρωταθλητής ο Απόλλωνας»

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μέσα σε Όλα» με την Άντρεα Καφά για όλα όσα αφορούν τον ίδιο, αλλά και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Κάποιες από τις τοποθετήσεις του:

Για τη νέα του ομάδα στη Βουλγαρία: «Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα, οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλικοί και ευγενικοί μαζί μου. Οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν πάρα πολύ καλά. Το προπονητικό κέντρο είναι εντυπωσιακό, οι εγκαταστάσεις και όλα είναι όπως πρέπει».

Για το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία:
«Νομίζω πως καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει 10 πρωταθλήματα περισσότερα. Είναι στα δικά μας πόδια, εξαρτώνται όλα από εμάς και πάμε σε κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το χθεσινό ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ:
«Πιστεύω πως άξια πήρε την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί 2-0 ή και 3-0. Παίξανε πάρα πολύ καλά. Παίξανε με καλό κίνητρο, αφού το κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος για την Ευρώπη».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είχα δηλώσει παλιά πως ο Απόλλωνας θα πάρει το πρωτάθλημα, εξακολουθώ να το πιστεύω. Και η ΑΕΛ όμως παίζει πολύ καλά, πρωταγωνιστεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι 3-4 ομάδες που θα είναι εκεί μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως θα παιχτεί στον πόντο, ίσως και στα γκολ. Νομίζω πως μέχρι το τέλος θα είναι ανοικτό».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-12T20:40:35+02:00
Go to Top