Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Πουρσαϊτίδης: «Το καλοκαίρι ξανά στους στόχους που αρμόζουν στον ΑΠΟΕΛ»

Πουρσαϊτίδης: «Το καλοκαίρι ξανά στους στόχους που αρμόζουν στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Σάββας Πουρσαίτίδης παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του στο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί απόψε στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00. Ο Ελλαδίτης προπονητής απαντά γιατί δέχτηκε την πρόκληση σε τόσο δύσκολη στιγμή, εκφράζει πίστη για ανάκαμψη, μιλά για τους στόχους και εξηγεί τι χρειάζεται για να βοηθηθεί η ομάδα της Λευκωσίας. Παρακάτω αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, όπως γράφτηκαν στο περιοδικό:

Κύριε Πουρσαϊτίδη έρχεστε στον ΑΠΟΕΛ σε δύσκολη αγωνιστικά στιγμή. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πει ότι πήρες μια απόφαση με μεγάλο ρίσκο. Ποια είναι η δική σου άποψη;
Όντως έρχομαι ως πρώτος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστικά στιγμή. Δεν σας κρύβω ότι πάντα στόχευα να εργαστώ ως προπονητής, σε μια ομάδα που με συνδέουν πολλά, όμως αλλιώς φανταζόμουν την επιστροφή μου. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η ομάδα με χρειάζεται τώρα και γι’ αυτό με κάλεσε. Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης και ναι, παίρνω ρίσκο γιατί πάνω απ’ όλους είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Έχεις λοιπόν πλήρη αντίληψη των δεδομένων. Παρακολουθείς τους αγώνες, γνωρίζεις τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί η ομάδα να ανακάμψει;
Έχω πλήρη επίγνωση της κατάσταση. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανακάμψει γιατί έχει δυνατότητες. Χρειάζεται όμως δουλειά, υπομονή και κυρίως τη στήριξη όλων μας.

Είναι σημαντικό μια ομάδα να έχει στόχους. Μπορείς ως προπονητής να τους προσδιορίσεις με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα;
Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα στόχος είναι η ανάκαμψη για να αποφύγουμε πρώτιστα τη βαθμολογική κατρακύλα. Είναι σαφώς κάτι που πληγώνει την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του ΑΠΟΕΛίστα. Και να προχωρήσουμε βήμα με βήμα. Και βεβαίως το καλοκαίρι να κάνουμε νέα αρχή, επιστρέφοντας στους στόχους που αρμόζουν στην ομάδα μας.

Γνωρίζεις πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Ποιο θεωρείς ως το πιο σημαντικό στοιχείο που μπορεί αυτή τη στιγμή να βοηθήσει την ομάδα;
Το στοιχείο που χρειάζεται η ομάδα είναι οι νίκες που θα μας δώσουν ώθηση για καλύτερες ημέρες. Αυτό άλλωστε είναι στο DNA της ομάδας. Βεβαίως τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την αγάπη του κόσμου. Τις τελευταίες ημέρες εγώ, προσωπικά έχω εισπράξει αυτή την αγάπη και τη στήριξη, κάτι που δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να στηρίξει την ομάδα και να ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-09T19:04:10+02:00
Go to Top