Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πρέπει να κερδίσει αν θέλει Ευρώπη ο Άρης Λεμεσού

Το απόλυτο των νικών πρέπει να κάνει ο Άρης Λεμεσού στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, αν θέλει να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ, παράλληλα, θα πρέπει να τον ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο δρόμος για να εξασφαλίσει και αυτή τη σεζόν Ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άρης Λεμεσού είναι ένας και μοναδικός.

Δύο στα δύο σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές και αναλόγως αποτελεσμάτων άλλων παιχνιδιών ευελπιστεί πως θα πάρει προνομιούχα θέση.

Κακά τα ψέματα, δεν εξαρτάται, πλέον, μόνο από αυτόν, από τα δικά του πόδια, να τερματίσει σε κάποια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι στην 4η θέση με 61 βαθμούς, έχοντας πιο πάνω στην 3η θέση την Ομόνοια η οποία παίζει σήμερα με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ενώ η σημερινή αντίπαλος της Λεμεσιανής ομάδας, Πάφος FC, είναι στην 5η θέση με 60 βαθμούς.

Άρα, αντιλαμβάνεται κανείς, με δεδομένο και το ότι την τελευταία αγωνιστική ο Άρης θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση, ενώ Πάφος FC-Ομόνοια θα κοντραριστούν μεταξύ τους και αυτές μερικές μέρες πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους και στον τελικό κυπέλλου, ότι εξαρτώνται αρκετά και από άλλους και όχι μόνο από το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Πρώτα, όμως, ο Άρης να κερδίσει τα δύο παιχνίδια που έχει και ακολούθως θα κοιτάξει να δει πως έχει το σκηνικό για να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC ξεκινάει στο «ΆλφαΜέγα Stadium» η ώρα 19:00 με την τεχνική ηγεσία του Άρη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπένγκτσον, Σανέ, Νίκολιτς.

Πιθανή ενδεκάδα είναι Άλβες, Καζού, Ουρόσεβιτς, Μουσούντα, Μπρόρσον, Ζόκε, Μπράουν, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Μοτνόρ, Σουμάνσκι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-28T11:12:34+02:00
Go to Top