Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πρωτοβουλία οπαδών ΑΠΟΕΛ: Θέλουν να βοηθήσουν εκείνους των οποίων κάηκαν τα αυτοκίνητα

Πρωτοβουλία οπαδών ΑΠΟΕΛ: Θέλουν να βοηθήσουν εκείνους των οποίων κάηκαν τα αυτοκίνητα

Σε μία αξιέπαινη κίνηση φαίνεται ότι θα προχωρήσουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αφού μέσω της σελίδας στο facebook, "ORANGE MADNESS", προσπαθούν να βρουν τρόπους για να βοηθήσουν τους οπαδούς της ομάδας τους των οποίων κάηκαν τα αυτοκίνητα χθες έξω από το Τσίρειο. 

Δείτε την ανάρτηση από φίλο του ΑΠΟΕΛ στη συγκεκριμένη σελίδα με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από εκατοντάδες οπαδούς της ομάδας. Ο Αντ1 επικοινώνησε μαζί του και με την συναίνεσή του αναδημοσιεύει χωρίς να δίνει προσωπικά δεδομένα την ανάρτησή του: 


"Παίρνω την πρωτοβουλία εγώ να γράψω ένα ποστ για το περιστατικό που έγινε με τα καμένα αυτοκίνητα! Ο ένας που τους 6 εν ο ...... ! Ξέρω τον προσωπικά εγώ τζ είμαι σιούρος τζ άλλα άτομα που το γκρουπ! Επειδή εμπορούσε να ήταν το δικό μας αυτοκίνητο στην θέση των 6 που εκάψαν τζ να παθαίναμε εμείς την ζημιά, έβαλα τον εαυτό μου στη θέση τους καθώς ήμουν τζ εγώ εχτές στον αγώνα θέλω να γράψω μιαν ιδέα! Το αυτοκίνητο του εκόστιζε 6500 με 7000 ευρώ. Στο γκρουπ είμαστε 5000 μέλη αδέλφια ΑΠΟΕΛιστες, αν βάλουμε ούλλοι που 1 με 2 ευρώ να καλυφτούν οι ζημιές του αυτοκινήτου του Αντρέα τζ όποιος ξέρει τους υπόλοιπους 5 να μιλήσει με κάποιον διαχειριστή να κάμουμε μιαν δημοσίευση να συνησφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας! Με μια μικρή βοήθεια με τόσα άτομα στο γκρουπ θα γίνει μεγάλη!
👊🏼🧡"


"Σε συνέχεια του προηγούμενου μου ποστ επειδή η ανταπόκριση εν μεγάλη τζ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ θέλω κάποιον που να ξέρει να μας πει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό για να μπορούμε να στέλνουμε λεφτά να αρχίσουν να μαζεύονται!"

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-05-10T04:24:42+02:00
Go to Top