Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πρόεδρος ΚΟΑ: «Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές – Στο παρά πέντε ο  ΑΠΟΕΛ»

Πρόεδρος ΚΟΑ: «Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές – Στο παρά πέντε ο  ΑΠΟΕΛ»

Τα δεδομένα σχετικά με τις ενέργειες της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ για ανέγερση ιδιόκτητων γηπέδων ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΑ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Ιωάννου σημείωσε πως η Ομόνοια βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια, καθώς δεν επιβλήθηκε επίσημα αίτημα προς τον ΚΟΑ, ενώ επιβεβαίωσε πως η συζήτηση αφορά για χώρο στην περιοχή του Τσερίου, σε απόσταση 1,5 με 2 χιλιόμετρα από τις Χαλεπιανές. Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως είναι στο παρά πέντε για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου: «Η Ομόνοια ζήτησε μια συνάντηση με τον ΚΟΑ και χθες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον κ. Παπασταύρου, τον κ. Γρηγόρη και άλλο ένα μέλος της διοίκησης. Συζητήσαμε για την επιθυμία της Ομόνοιας να αναγείρει ποδοσφαιρικό γήπεδο και κάποιες άλλες εγκαταστάσεις. Ο ΚΟΑ είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για αναβάθμιση ή δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναμένουμε τις διαδικασίες για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Η Ομόνοια βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια. Ακόμα δεν επιβλήθηκε επίσημα αίτημα προς τον ΚΟΑ. Περιμένουμε την επίσημη επιστολή της Ομόνοιας για να προχωρήσουμε το θέμα. Μου ανέφεραν ότι ο χώρος είναι στην περιοχή Τσερίου. Η απόσταση από τις Χαλεπιανές είναι γύρω στο 1,5 με 2 χιλιόμετρα. Δεν έχει παραχωρηθεί στην Ομόνοια ακόμη ο κρατικός χώρος. Υπάρχουν διαδικασίες. Πρέπει να μας υποδείξουν τον συγκεκριμένο χώρο και μετά να πάει η κοινοποίηση του ΚΟΑ στο υπουργείο εσωτερικών και στο υπουργικό συμβούλιο. Ακόμη βρίσκεται στα αρχικά στάδια. Έχουμε πολύ αξιόλογους τεχνοκράτες οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση όλων».

Για το ποσό χορηγίας που δικαιούται η Ομόνοια: «Η Ομόνοια ενδιαφέρεται για ένα γήπεδο 15 χιλιάδων θεατών. Είναι κάποιες επιλεγμένες δαπάνες. Πρέπει να καταθέσουν το κόστος και το φάκελο. Είναι πολύ πρόωρο να αναφέρω το ποσό. Είναι ανάλογα με τις θέσεις και τις προδιαγραφές. Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται και δημόσιος διαγωνισμός».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο παρά πέντε. Οφείλει να μας παραδώσει τα τελικά του σχέδια με το κόστος κτλπ. Και μετά θα προκηρυχθεί διαγωνισμός. Του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο προχωρημένο όσο αφορά τις διαδικασίες και τις άδειες».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Έχουμε προγραμματισμένη συνάντηση στις 3 Απριλίου».

Για το «Σπύρος Κυπριανού»: «Υπήρχαν προσφορές που έληξαν στις 15/3. Θα γίνει ξανά προκήρυξη. Τα Δημόσια Έργα και ο Υπουργός Συγκοινωνιών δεσμεύτηκαν ότι το γήπεδο θα παραδοθεί έγκαιρα».

Για το κλειστό που θέλει να αναγείρει η Νέα Σαλαμίνα: «Είχα συνάντηση με τον κ. Φαντάρο. Ανταλλάξαμε απόψεις. Εμείς είμαστε θετικοί να αναγείρει γήπεδο η Νέα Σαλαμίνα κοντά στο Θεμιστόκλειο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-28T11:30:10+02:00
Go to Top