Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Πρόκληση η Καρμιώτισσα, αν θέλει τίτλο η Ομόνοια να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ»

Ο νέος προπονητής της Καρμιώτισσας Γιαννάκης Ποντικός μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για το ντέρμπι «αιωνίων»

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών: «Είναι πρόκληση και για εμένα, έδειξε ότι καθόλη τη διάρκεια ότι είναι ανταγωνίσιμη, έχει ποιοτικούς παίκτες όμως υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες και θέλουμε να κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια για να αναστρέψουμε την κατάσταση και εναπόκειται και στους ίδιους τους παίκτες να βγάλουν αντίδραση. Και η ίδια η Καρμιώτισσα έχει δει στα μάτια τους περισσότερους από τους μεγάλους αντιπάλους και φαίνεται από τη βαθμολογική της συγκομιδή ότι είχε πρόβλημα στα παιχνίδια με αντιπάλους της δυναμικότητάς της. Πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια στα πλέι οφ, για να κερδίσουμε την παραμονή».

Για τον στόχο της Καρμιώτισσας: «Ο Χρύσης ένα δίκαιο το είχε. Είχα μιλήσει μαζί του χθες το βράδυ πριν συμφωνήσω. Και ο ίδιος πίστευει ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Μια αλλαγή ενδεχομένως να αλλάξει τη ψυχολογία και να μπουν νέα συστατικά στην ομάδα. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όμως έχουμε πίστη, θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από τα πρώτα παιχνίδια βαθμούς για να μείνουμε κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για παραμονή».

Για το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: «Παραδοσιακό ντέρμπι που δεν παίζει ρολό η κατάσταση των ομάδων. Η Ομόνοια είναι πιο καλή και συνδεδεμένη ομάδα, όμως ο ΑΠΟΕΛ παραμένει πάντα ΑΠΟΕΛ και θα είναι ένα λευκωσιάτικο ντέρμπι. Εγώ πάντα έλεγα πως εάν η Ομόνοια θέλει να κερδίσει πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ. Αν τον κερδίσει ξανά τότε  θα μπει και με μεγάλη δυναμική στη μάχη του τίτλου».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-17T13:56:31+02:00
Go to Top