Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πρώτα Ευρώπη και μετά οτιδήποτε άλλο

Η ΑΕΚ Λάρνακας μπορεί να είναι κοντά στην πρώτη θέση, ωστόσο οφείλει να εξασφαλίσει πρώτα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε ένα διάστημα που ο Σιμόν δεν έχει απουσίες και παράλληλα βλέπει πολλά ρεπορτάζ της πατρίδας του να τον «χρίζουν» Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές στο πρωτάθλημα μας και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα από αγωνιστική σε αγωνιστική. Οι ισορροπίες αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ένα παιχνίδι μπορεί να φέρει νέα δεδομένα και στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ να μην έχουν το μυαλό τους μόνο προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν μπορεί ακόμη να είναι ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου αλλά την ίδια ώρα με ένα-δυο στραβά αποτελέσματα μπορεί να βρεθεί εκτός τριάδας και κατ’ επέκταση και εκτός Ευρώπης. Και η ΑΕΚ δεν έχει αποκούμπι το Κύπελλο για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι, αν στραβώσουν τελείως τα πράγματα στο πρωτάθλημα.

Έτσι, ναι μεν η ομάδα της Λάρνακας κοιτάει απ’ τη μία να δει πως θα μπορέσει να μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου αλλά κοιτάει και την… πλάτη της να δει τι γίνεται πίσω της. Βέβαια, αν η ίδια κερδίσει για παράδειγμα την Πάφο, τότε τέτοια σενάρια δύσκολα θα μπορούν να γίνουν στη συνέχεια. Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και να συνέλθει. Να δείξει ότι δεν επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό και να πιστέψει πραγματικά ότι ακόμη τίποτα δεν τελείωσε.

Ο Σιμόν μέσα από τις σημερινές του δηλώσεις έδειξε να το πιστεύει τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν τον νοιάζει που ο κόσμος πλέον έχει μειώσει αισθητά τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου και υλοποίηση των στόχων της.

Χωρίς προβλήματα και αυτή την αγωνιστική

Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι για μία ακόμη αγωνιστική δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ραν Μπεν Σιμόν να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει και να διεκδικήσει με αξιώσεις η ομάδα του τη νίκη απέναντι στην Πάφο.

Συνεχίζουν να ασχολούνται με Σιμόν

Στο Ισραήλ τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σιμόν θα είναι ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά το «ναυάγιο» με τον Μπάρακ Μπαχάρ. Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει στείλει το μήνυμα στη διοίκηση εδώ και καιρό ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην μάχη για τον τίτλο και ότι θα συζητήσουν για το μέλλον του με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν., ενώ και η ομάδα της Λάρνακας πήρε επίσημη θέση, λέγοντας πως ο Ισραηλινός δεν έχει δεχθεί επίσημη κρούση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-05T14:30:50+02:00
Go to Top