Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σέχου: «Με τον ΑΠΟΕΛ μίλησα πριν έρθω στην Ομόνοια»

Σέχου: «Με τον ΑΠΟΕΛ μίλησα πριν έρθω στην Ομόνοια»

Σέχου: «Με τον ΑΠΟΕΛ μίλησα πριν έρθω στην Ομόνοια»

Μετά το λάθος του Σέχου στο ματς πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, που στοίχισε με γκολ σε βάρος της Ομόνοιας, ακούστηκαν διάφορα από μερίδα κόσμου των πρασίνων. Ο Νιγηριανός, τώρα που αποχώρησε από την Ομόνοια, θέλησε να τοποθετηθεί.

Μιλώντας στο #Nochoftes Podcast, αναφερόμενος για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τότε περί μετακίνησής του στον ΑΠΟΕΛ, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος έλεγε ότι ο λόγος που έκανα το λάθος ήταν γιατί θα πάω στον ΑΠΟΕΛ και τέτοια πράγματα. Είμαστε ποδοσφαιριστές, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίρνουμε την ευθύνη. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι όμως, καταλαβαίνω και τους οπαδούς οι οποίοι σίγουρα το συζητούν από τη δική τους οπτική πλευρά».

Και συνέχισε ο Νιγηριανός: «Όταν είμαι όμως σε μία ομάδα κάνω πάντα ότι μπορώ. Δεν μπορώ να ελέγξω τι λέγεται, τα συναισθήματα του κόσμου. Δεν μίλησα πάντως με τον ΑΠΟΕΛ. Είχα μιλήσει μαζί τους πριν έρθω στην Ομόνοια. Όμως από την ημέρα που ήρθα στην Ομόνοια δεν μίλησα με κανένα. Δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν θα πάω ποτέ στον ΑΠΟΕΛ. Είμαι ποδοσφαιριστής, επαγγελματίας. Αν συμβεί κάτι, αν έρθει μία πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και με ικανοποιεί, θα πάω».

Ο Σέχου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν ανανέωσε με την Ομόνοια. «Αν πω πως δεν υπήρξε κάτι θα είναι ψέμα. Υπάρχει μία ιστορία από πίσω όμως δεν θέλω να πω περισσότερα. Ο κόσμος θέλει να ακούσει αν εγώ απέρριψα την Ομόνοια όμως, αυτό που μπορώ να πω είναι πως προσπαθήσαμε να βρούμε λύση, έδωσα κι εγώ στην ομάδα μία ευκαιρία για να βρεθεί η λύση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-22T10:00:02+02:00
Go to Top