Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Σαχάρ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, θα κάνω τη σούμα»

Σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε δηλώσεις ο Μπεν Σαχάρ. Ο Ισραηλινός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, στις συνθήκες που συνάντησε στον «Αρχάγγελο», για το μέλλον του και για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην Κύπρο.

«Δεν είναι σύνηθες να αγωνιζόμαστε στο Β΄ Γκρουπ, γιατί ένας σύλλογος όπως ο ΑΠΟΕΛ πάντοτε παλεύει για να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ακόμα κι έτσι, όμως, το να είσαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου αποτελεί μια εμπειρία. Ας μιλήσουμε με τίτλους και αριθμούς. Πριν δυο βδομάδες είδα την κατάταξη του ΑΠΟΕΛ όπου είναι ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν φιλοδοξίες για να είναι ο σύλλογος κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Είχα πει ότι είναι διαφορετικό επίπεδο ομάδας από την υπόλοιπη Κύπρο. Υπάρχουν δωμάτια αποκατάστασης, πισίνες και συνθήκες που ακόμη ούτε στο Ισραήλ δεν υπάρχουν. Οι συνθήκες εδώ είναι φανταστικές», είπε αρχικά.

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και θα κάνω τη σούμα μου στο τέλος της σεζόν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα».

Ακολούθως για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, τόνισε: «Δυστυχώς, δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Δεν είναι όπως το Ισραήλ, όπου πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Εδώ το πηγαίνουν πολύ σιγά. Δεν υπάρχει lockdown και ήδη ξεκίνησαν να ανοίγουν τα εστιατόρια. Τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τα καταστήματα είναι ανοικτά. Νομίζω θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-04-07T10:42:35+02:00
Go to Top