Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σα Πίντο: «Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να θυσιαστούμε για τον ΑΠΟΕΛ»

Σα Πίντο: «Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να θυσιαστούμε για τον ΑΠΟΕΛ»

Σα Πίντο: «Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να θυσιαστούμε για τον ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο έκανε τον απολογισμό της πρώτης βδομάδας προετοιμασίας ενόψει και της αυριανής αναχώρησης της αποστολης για το βασικό στάδιο στην Βουλγαρία.

«Ξεκινήσαμε προετοιμασία πριν από μια βδομάδα. Όλα προχωρούν πάρα πολύ καλά. Βεβαίως δεν ξεκίνησε όλη η ομάδα μαζί αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές ήρθαν πιο αργά. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί, μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τις εθνικές ομάδες και όσων ήρθαν πιο αργά. Αύριο ταξιδεύουμε για το βασικό στάδιο και ξεκινούμε όλοι μαζί από την πρώτη μέρα.

Η αίσθηση είναι πολύ καλή, όλοι είναι προσηλωμένοι στη δουλειά, έχουν δίψα για να κερδίσουν. Αυτό είναι που θέλουμε τώρα και βεβαίως να προετοιμάσουμε την ομάδα σε φυσική κατάσταση. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες δεν είχαμε πολλές μέρες για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες μας. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να θυσιαστούμε για τον ΑΠΟΕΛ, να προετοιμαστούμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε για αυτή την αγωνιστική περίοδο. Και ο πρώτος στόχος είναι να αποκλείσουμε τη Βοϊβοντίνα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-06-28T12:03:33+02:00
Go to Top