Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σενάριο με ΑΠΟΕΛ και Καρέλλη στην Ελλάδα

Σενάριο με ΑΠΟΕΛ και Καρέλλη στην Ελλάδα

Σενάριο με ΑΠΟΕΛ και Καρέλλη στην Ελλάδα

H διακοπή του πρωταθλήματος δίνει το έναυσμα για μετεγγραφικά σενάρια, αφού η περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι και τόσο μακριά. Οι ομάδες καταστρώνουν σιγά – σιγά σχέδιο δράσης και είναι λογικό να κάνουν σκέψεις ενίσχυσης.

Στον ΑΠΟΕΛ η πρόθεση απόκτησης επιθετικού είναι δεδομένη και στην Ελλάδά δημιούργησαν ήδη σενάριο με τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Η ιστοσελίδα sportime.gr σημειώνει πως για την ώρα οι γαλαζοκίτρινοι παρακολουθούν την περίπτωση του Ελλαδίτη επιθετικού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Εάν μπορεί κανείς με ένα όνομα να εξηγήσει γιατί ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας φέτος, αυτό είναι ο Νίκος Καρέλης.

Ο Έλληνας επιθετικός εντυπωσιάζει. Μοναδικό ψεγάδι του, εκείνη η αποβολή με τον Βόλο. Παρόλα αυτά είναι πρώτος σκόρερ της Super League 1 με εννιά γκολ και ίσως να είχε φτάσει ήδη διψήφιο αριθμό εάν δεν είχε χάσει δύο αγώνες πρωταθλήματος λόγω εκείνης της ενέργειάς του.

Επειδή πάντα μετράει και το σε ποια ομάδα παίζει ο καθένας, ο Παναιτωλικός φέτος έχει βάλει 15 τέρματα έως τώρα. Εάν σκεφτεί κανείς πως τα εννιά είναι του Κρητικού φορ, κατανοεί πλήρως το πόσο σημαντικός είναι στο Αγρίνιο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός επέμεινε πολύ για να τον κρατήσει. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων ο παίκτης πείστηκε. Εκ του αποτελέσματος η κατάσταση έχει ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

Μόνο που με αυτές τις εμφανίσεις, είναι λογικό να τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα ο Καρέλης. Γι’ αυτό και οι πρώτες διακριτικές ματιές έχουν ήδη πέσει. Μία από τις ομάδες που θα ψάξει φορ τον Ιανουάριο και παρακολουθεί τις εξελίξεις είναι ο ΑΠΟΕΛ. Το αν θα κινηθεί, θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Δεδομένο, πάντως, είναι πως ήδη υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Η μία το να ικανοποιηθεί ο Παναιτωλικός. Και εάν οι φήμες από Κύπρο θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να είναι διατεθειμένος να ρίξει στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα σε περίπτωση που τελικά κάνει πρόταση, το να αντικατασταθεί ο Καρέλης δεν είναι απλό. Ειδικά όταν ο Ζοάο Πέδρο έχει απογοητεύσει τόσο που γίνονται σκέψεις ακόμη και για διαζύγιο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-11-17T23:03:46+02:00
Go to Top