Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σκάνδαλο με πρώην σκάουτερ του ΑΠΟΕΛ και χρήματα σε τράπεζα της Κύπρου

Σκάνδαλο με πρώην σκάουτερ του ΑΠΟΕΛ και χρήματα σε τράπεζα της Κύπρου

Καταγγελία στη Aστυνομία έκανε η Βιτόρια Σετουμπάλ και διερευνάται υπόθεση υπεξαίρεσης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες του πρώην αρχισκάουτερ του ΑΠΟΕΛ Ροδόλφο Βας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ιστοσελίδα observator.pt η υπόθεση αφορά τα χρήματα για την πώληση του Νούνο Ρέις στη Λέφσκι Σόφιας το 2018 έναντι του ποσού των 150.000 ευρώ. Η συμφωνία των δύο ομάδων προνοούσε εξόφληση του ποσού σε τρεις ισόποσες δόσεις των 50.000 ευρώ. Με βάση τα όσα υποστηρίζει ο σύλλογος της Πορτογαλίας ο τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ροδόλφο Βας ξεγέλασε και τις δύο ομάδες καθώς τα χρήματα που πλήρωσαν οι Βούλγαροι αντί να καταλήξουν στο ταμείο της Βιτόρια Σετουμπάλ κατέληξαν σε τραπεζικό λογαριασμό του Βας στην Κύπρο!

Από την πλευρά του ο Ροδόλφο Βας επιβεβαιώνει πως πήρε χρήματα, αλλά μετά από αίτημα του διοικητικού συμβουλίου της Βιτόρια Σετουμπάλ επειδή οι λογαριασμοί του Συλλόγου ήταν υπό παρακολούθηση λόγω οφειλών προς το Κράτος.

«Δεν ήταν τρεις δόσεις, ήταν λιγότερο. Αλλά αυτό συνέβη μετά από αίτημα του διοικητικού συμβουλίου. Μου ζήτησαν αυτή τη χάρη, επειδή οι λογαριασμοί της Σιτόρια κατασχέθηκαν», ανέφερε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Μάλιστα, υποστήριξε πως τα 150.000 ευρώ επιστράφηκαν στο ταμείο της Λέφσκι, ενώ ισχυρίζεται πως χρήματα από τηλεοπτικά έσοδα της Σετουμπάλ ήταν προσωρινά σε δικό του λογαριασμό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-20T15:06:21+02:00
Go to Top