Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σκαπούλλης: «Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είχαν πέναλτι που δεν δόθηκαν»

Σκαπούλλης: «Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είχαν πέναλτι που δεν δόθηκαν»

Σε τρεις φάσεις, μια από τον αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Δόξας, και δύο από το ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, στάθηκε στον σχολιασμό του για τις επίμαχες φάσεις της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Χρίστος Σκαπούλλης, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

Ο κ. Σκαπούλλης τόνισε πως σωστά Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ διαμαρτυρήθηκαν αμφότερες για υπέρ τους πέναλτι που δεν δόθηκαν, ενώ συμφώνησε τόσο με τα δύο πέναλτι στον αγώνα Απόλλων – ΕΝΠ όσο και με το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως είπε και τα τρία σωστά δόθηκαν.

Όσα δήλωσε ο Χρίστος Σκαπούλλης:

Ανόρθωση – Δόξα

70′ – Η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι: Καθαρό χέρι (του Κίκας) που δεν το είδε ο διαιτητής και το είδε το VAR και ενώ δεν χρειαζόταν η παρέμβαση του VAR. Ήταν σε σημείο που μπορούσε και έπρεπε να το δει ο διαιτητής. Να πω επίσης, ότι όσοι είναι στο VAR πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να μην χάνεται χρόνος. Πρέπει να αποφεύγεται το «έλα να το δεις και να περνούν 3-4 και 5 λεπτά». Και πάλι τελικ’α δεν τον έδωσε ο διαιτητής, γιατί το πλάνο δεν ήταν διαφωτιστικό. Υπήρχε όμως χέρι και ήταν πέναλτι. Τελικά ο διαιτητής έδωσε κόρνερ.

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

5′ – Η Ομόνοια ζήτησε πέναλτι: Πάρα πολύ δύσκολη φάση. Δεν παίρνει μπάλα ο τερματοφύλακας, την τσιμπάει ο επιθετικός. Όπως πάει ο τερματοφύλακας βρίσκει τον παίκτη, είναι απίθανο να μην τον βρήκε με την φόρα που πάει. Υπάρχει παράβαση έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

13′ – Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι: Ο διαιτητής δεν πήγε καν στο VAR. Έχει διαφορά αν η μπάλα έρχεται από μακριά ή από κοντινή απόσταση. Στη συγκεκριμένη φάση ερχόταν από μακριά και ο ποδοσφαιριστής (Λέτσγιακς) είχε την ευχέρεια χρόνου να μαζέψει το χέρι του. Αντί αυτού το ανοίγει σιγά σιγά και ως αποτέλεσμα το χέρι κάνει επαφή με τη μπάλα. Είναι ξεκάθαρη παράβαση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-22T22:58:13+02:00
Go to Top