Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σκουφέτ: «Δεν είναι εναλλακτική ο ΑΠΟΕΛ. Ήθελα πολύ να έρθω, πρώτη φορά ένιωσα κάτι τέτοιο»

Σκουφέτ: «Δεν είναι εναλλακτική ο ΑΠΟΕΛ. Ήθελα πολύ να έρθω, πρώτη φορά ένιωσα κάτι τέτοιο»

«Σαράντα βαθμοί, αλλά δεν είμαι εδώ για διακοπές. Αντίθετα: ο ΑΠΟΕΛ με ήθελε πολύ και το επέλεξα εν μέσω πολλών προτάσεων», είναι το μήνυμα που στέλνει ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Σιμόνε Σκουφέτ στους συμπατριώτες του, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο Tuttomercatoweb.com. «Η λέξη “κλειδί” για τα όσα σημείωσε ο 25χρονος πορτιέρε είναι η “επιλογή”», σημειώνει το ρεπορτάζ που προτάσσει στον τίτλο του την ατάκα του Σκουφέτ που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την απόφασή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

«Δεν ήρθα εδώ γιατί είναι εναλλακτική επιλογή. Αντίθετα, ήθελα πολύ τον ΑΠΟΕΛ», είναι η επικεφαλίδα στο ρεπορτάζ.

Ας ξεκινήσουμε με την ερώτηση που κάνουν πολλοί: τι οδήγησε τον Σκουφέτ να πάρει την απόφαση να πάει σε άλλο πρωτάθλημα; «Πολλά πράγματα έχουν συμβεί σε αυτήν την πορεία. Μετά από μερικά χρόνια προσπαθείς να κάνεις τον απολογισμό του τι συνέβη, τι συμβαίνει. Για να καταλάβω τι και πού θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Η ζωή αποτελείται από πολλά πράγματα: τώρα είμαι 25 ετών και δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και να πω “θα μπορούσα να ήμουν εδώ και εκεί”. Στα 17  φεύγεις με την ιδέα να παίξεις στη Serie A, η προσδοκία πολλών ήταν η εθνική ομάδα σε λίγα χρόνια. Στα 25 ωστόσο, έκανα μια άνοδο, έπαιξα σαράντα παιχνίδια στη Serie A, έπαιξα στην Τουρκία και ήρθα σε έναν σημαντικό σύλλογο όπως ο ΑΠΟΕΛ».

Γιατί επέλεξες την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ; Για πολλούς φαίνεται «δεύτερη επιλογή»… «Αυτό το πρωτάθλημα, αυτός ο σύλλογος ίσως στην Ιταλία δεν έχει μεγάλη προσοχή, αλλά είναι ιστορικός στην Κύπρο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αν δούμε τις ομάδες, είναι καλά οργανωμένες με παίκτες επιπέδου. Στα 25 επέλεξα να είμαι εδώ. Υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, δεν ήρθα εδώ γιατί είναι εφεδρική. Αντίθετα. ήθελα πολύ τον ΑΠΟΕΛ».

Και είσαι ευτυχισμένος; |Απολαμβάνω τη στιγμή. Ήρθα σε ένα κλαμπ που με ήθελε για ένα μήνα ή και περισσότερο. Από το πρώτο τους μήνυμα μέχρι τη συμφωνία, έχει περάσει πολύς καιρός. Μου έδειξαν ενδιαφέρον, αισθάνομαι ότι το έψαξαν με πολλούς τρόπους».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-09-11T09:59:45+02:00
Go to Top