Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σοκ με Γαβριήλ στον ΑΠΟΕΛ

Σοκ με Γαβριήλ στον ΑΠΟΕΛ

Δυσάρεστα είναι να νέα που αφορούν τον τραυματισμό του Σταύρου Γαβριήλ στο παιχνίδι με τον Ερμή. Ο νεαρός εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, υπέστει ρήξη χιαστού και έσω πλάγιου συνδέσμου. Θα υποβληθει σε χειρουργική επέμβαση και ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται μεταξύ έξι και οκτώ μηνών.

Πρόκειται για μία πολύ αρνητική εξέλιξη σε μία περίοδο που o 19χρονος ποδοσφαιριστής έπαιρνε λεπτά συμμετοχής από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια με Ένωση και Ανόρθωση ήταν εκ των διακριθέντων. Η κακοδαιμονία στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο συνεχίζεται αφού από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στον Αρχάγγελο ο Ελλαδίτης προπονητής ο Γαβριήλ είναι ο τέταρτος, μετά τους Εφραίμ, Μπερν και Σατσιά που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας Σταύρος Γαβριήλ, έχει υποστεί ρήξη χιαστού και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου. Θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής είναι μεταξύ 6 και 8 μηνών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-04-19T08:48:04+02:00
Go to Top