Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Στοχεύοντας να βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση

Να κάνει ζημιά στον ΑΠΟΕΛ, όπως έκανε και στον Άρη, αναζητά η Ανόρθωση στο σημερινό ματς (17:00). Από αύριο η προσοχή θα στραφεί στα διοικητικά με την έκτακτη γενική συνέλευση.

Να κάνει ότι έκανε κόντρα στον Άρη την περασμένη αγωνιστική θέλει η Ανόρθωση η οποία έκανε τη ζημιά στον Άρη και σήμερα θέλει να κάνει το ίδιο και απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Να πάρει κέρδος και συνάμα να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά προετοιμάστηκε κατά τη διάρκεια της βδομάδας έχοντας πολλά εμπόδια. Μία το θέμα με το οικονομικό αλλά και τις μαζεμένες προσφυγές και μία τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθιστούν το έργο του Κύπριου τεχνικού εξαιρετικά δύσκολο σε μία περίοδο περίεργη για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν οι παίκτες θέλουν να δείξουν χαρακτήρα θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα όσα ταλαιπωρούν τον σύλλογο και τους προβληματίζουν και να παίξουν για τον κόσμο και τους εαυτούς τους. Ο Οκκάς προσπάθησε να στείλει τα δικά του μηνύματα στους παίκτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα στο γήπεδο.

Αγωνιστικά υπάρχουν προβλήματα μιας και είναι εκτός για διάφορους λόγους οι Καστέλ, Γκασάμα, Μουσοντά, Ιωάννου, Μιχάηλ, Τιουνέ, Τεχέρα και Τσίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει λύσεις ο Οκκάς και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Θα δούμε και αυτή την αγωνιστική Κύπριους παίκτες να παίρνουν φανέλα βασικού μιας και την περασμένη βδομάδα δικαίωσαν την επιλογή του Οκκά. Θέση διεκδικεί και ο Κίκο στην μεσαία γραμμή ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αύριο τα διοικητικά

Σήμερα έχει παιχνίδι εντός γηπέδου η Ανόρθωση και αύριο εκτός γηπέδου. Και αυτό γιατί είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου όπου θα συζητηθεί το οικονομικό και τρόποι που μπορεί να βοηθηθεί η ομάδα για να το αντιμετωπίσει. Κρίσιμη Συνέλευση η οποία μπορεί να καθορίσει πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-07T09:09:10+02:00
Go to Top